DiscoverCars.com
Home Winkel Creatief Kitpas Japanse (raam) krijtjes 12 stuks
Ivm onze vakantie wordt je bestelling verstuurd na 31 juli 2024.

Kitpas Japanse (raam) krijtjes 12 stuks

 17.50

Artikelnummer: 95885 Categorie:

Beschrijving

Deze Japanse (raam) krijtjes zijn zo leuk! Ze zijn van het merk Kitpas en enorm veelzijdig. Er zitten 12 krijtjes in een doosje: wit, roze, rood, oranje, koraal, geel, licht groen, groen, licht blauw, blauw bruin en zwart. Je kunt ze dus gebruiken op ramen, maar ook op spiegels, whiteboards en zelfs gewoon op papier! Met een natte doek verwijder je alles heel eenvoudig (alleen op de gladde oppervlakten natuurlijk, niet van papier). Op papier kun je er ook mee verven. Gewoon een beetje water erbij en mengen. Met de kleursuggesties op het doosje kun je mengen en zo nieuwe kleuren maken. Voor eindeloos tekenplezier voor kinderen. 

Kitpas Japanse (raam) krijtjes tips voor gebruik

Natuurlijk zijn kinderen heel creatief en maken ze hun eigen creaties. Soms is het leuk om iets over te trekken. Daarvoor kun je een kleurplaat uitprinten en achter het raam hangen met plakband (buiten dus). Je kind kan dan de kleurplaat overtrekken en inkleuren naar eigen inzicht. Dit is meestal een groot succes! 

Wanneer je Kitpas Japanse (raam) krijtjes met water vermengd, kun je er schitterende aquarellen met heldere kleuren mee maken. Leuk om kinderen zo bijvoorbeeld dieren te laten schilderen. De echte kunstenaars kunnen dat misschien wel zo goed, dat je er een mooie afdruk van kunt laten maken. 

Tip: gebruik mooi tekenpapier

Ingrediënten van de Kitpas raamkrijtjes 

Kitpas Japanse (raam) krijtjes worden gemaakt van paraffine was en gekleurd pigment. Ze zijn niet giftig en allergie vrij. Ze zijn wateroplosbaar en worden gemaakt in Japan. 

  • EAN: 4904085317021

Lees: De krijtjes staken!

Kitpas Japanse (raam) krijtjes 12 heldere kleuren

Andere suggesties…

Hip & Hot - blogazine