Home Winkel Creatief Schilderplank transparant gelakt

Schilderplank transparant gelakt

 39.95

Deze schilderplank is ideaal! Kinderen kunnen hier op tekenen en schilderen. Leg een vel papier op de schilderplank op tafel en ze kunnen heerlijk hun gang gaan op de fijne, 1 cm dikke plank. De plank is stevig, verschuift niet en biedt voldoende ruimte voor grote vellen papier.

Uitverkocht

Artikelnummer: 50447 Categorie: Tags: , ,

Beschrijving

Deze schilderplank is ideaal! Kinderen kunnen hier op tekenen en schilderen. Leg een vel papier op de schilderplank op tafel en ze kunnen heerlijk schilderen of tekenen op de fijne, 1 cm dikke plank. De plank is stevig, verschuift niet en biedt voldoende ruimte voor grote vellen papier. Plak de vellen papier eventueel vast met masking tape. De schilderplank beschermt je tafel. Dat doet een tafelkleed ook, maar dit geeft vaak oneffenheden op de ondergrond of het verschuift, waardoor kinderen gefrustreerd raken.

Lekker groot

De schildersplank is lekker groot, namelijk 40 x 55 cm en 10 mm dik. Door de transparante lak is de plank goed waterbestendig en dus heel geschikt voor nat in nat verven. Bovendien kun je ‘m na gebruik heel goed schoon maken en komen er dus geen oneffenheden op de plank. Eventueel kunnen kinderen er ook op knutselen met plaksel, omdat je dit goed kunt afwassen.

Sterkte lijm

Voor werken met sterke lijm is de plank minder geschikt. Sterke lijm is minder goed af te wassen en dat geeft oneffenheden op de plank. Indien het onverhoopt toch een keer gebeurt, kun je sterke lijm wel verwijderen met een verfkrabbertje.

Schilderplank transparant gelakt

De schilderplank transparant gelakt is een ideaal product als je het belangrijk vindt dat je tafel beschermd blijft tijdens het tekenen en schilderen van je kinderen. Ook is het een musthave voor iedereen die graag wil dat kinderen meer uit hun kunstwerken kunnen halen. Combineer de schilderplank met de Stockmar plakkaatverf voor een extra mooi resultaat met het verven. Voor meer ideeën en inspiratie om kinderen te helpen met het verven en tekenen hebben we ook geschikte boeken in het assortiment.

Hip & Hot - blogazine