Home Winkel Ostheimer Jaarfeesten Ostheimer Ruprecht

Ostheimer Ruprecht

 36.30

Deze Ostheimer Ruprecht (38005) uit de collectie jaarfeesten mag niet in je verzameling ontbreken! Ruprecht is met de hand gemaakt. Leuk om aan te schaffen in de sinterklaastijd. Ruprecht is in Duitsland de helper van sinterklaas

Uitverkocht

Artikelnummer: 48705 Categorieën: , , Tags: , , ,

Beschrijving

Deze Ostheimer Ruprecht (38005) uit de collectie jaarfeesten mag niet in je verzameling ontbreken! Ruprecht is met de hand gemaakt en voelt prettig aan in een (kinder)hand. Leuk om aan te schaffen in de sinterklaastijd. Zet ‘m op de seizoenstafel of laat kinderen er mee spelen. Ruprecht is in Duitsland de helper van sinterklaas. Hij is ongeveer 17 cm groot. We hebben ook 2 verschillende Ostheimer sinterklazen in de collectie, eentje met bewegende armen en eentje zonder bewegende armen.

Creativiteit en fantasie

Ostheimer speelgoed maakt creativiteit en de fantasie in kinderen los. De visie hierbij is dat het speelgoed qua materiaal en vormgeving een eenheid is met de natuur. Houten speelgoed is de tegenhanger van plastic, wat minder lang meegaat en er vaak niet zo mooi uit ziet. De houten figuurtjes, zoals de Ostheimer Ruprecht, hebben zoveel speelmogelijkheden en zijn prachtig om gewoon neer te zetten. Ze nemen bovendien weinig plek in, waardoor het perfecte cadeautjes zijn. Spaar ze allemaal! Elke verjaardag een Ostheimer figuurtje en een kind breidt langzaam de hele collectie uit. Zo ontstaan er telkens nieuwe speelmogelijkheden. De figuurtjes zijn duurzaam en gaan een leven lang mee. Als de kinderen er mee uitgespeeld zijn, bewaar je ze voor de kleinkinderen later. Die zullen er weer net zoveel plezier van hebben.

Veilig en biologisch spelen met Ostheimer Ruprecht

Uitgangspunt van Ostheimer is dat er alleen veilige producten worden gebruikt voor kinderen en de natuur. Daarom worden alle Ostheimer figuren gemaakt van hoogwaardige, biologische houtsoorten (Esdoorn, Essen of Linde) met PEFC certificering, die komen uit de directe omgeving. Daarmee is herbebossing verzekerd. De gebruikte kleurstoffen en oliën zijn milieuvriendelijk (Öko Tex gecertificeerd). Ze voldoen daarmee aan de hoogst mogelijke eisen. De gebruikte kleuren zijn natuurkleuren, zweet- en speeksel vast en zonder chemische toevoegingen en dus volledig gifvrij. (DIN EN 71) Aan het einde van het maakproces gaat elk figuurtje in een oliebad ter afwerking en bescherming tegen vuil en stof. De productie wordt lokaal uitbesteed. Alle producten worden door Ostheimer afgewerkt en gecontroleerd.

Hip & Hot - blogazine