MobileMobile
DiscoverCars.com
Home Winkel Kaarten Sint-Maarten Kaart Wensballonnen van Kapitein Kaart
Ivm onze vakantie wordt je bestelling verstuurd na 31 juli 2024.

Kaart Wensballonnen van Kapitein Kaart

 1.50

Artikelnummer: 107190 Categorieën: ,

Beschrijving

Beschrijving

De Kaart Wensballonnen van Kapitein kaart is een kaart die geïnspireerd is op het Sint Maartens feest. Dit feest wordt op Vrije Scholen gevierd tijdens de herfst. Tijdens dit feest lopen kinderen rond met lampionnen, hier zie je wensballonnen de lucht in gan. Een werkelijk schitterend plaatje met warme herfstige kleuren. Ook heel mooi om te sturen naar iemand die een wens heeft of om er iets op te zetten wat je zelf voor deze persoon wenst. 

De postkaart is gedrukt op kwalitatief stevig papier met een dikte van 300 gram en de kaart is afgewerkt met ronde hoeken. De achterzijde is blanco, met genoeg ruimte voor een persoonlijke boodschap. De ansichtkaart heeft een A6 formaat (14,8 x 10,5 cm)

Tip: een seizoensboom is een mooie aanvulling op je seizoenstafel

Kapitein Kalk

Kapitein Kalk is gestart in 2018. Geertje Kapteijns had behoefte aan vertraging en verdieping. Ze wilde haar creativiteit ten volle benutten in de vorm van tekenen en schilderen, het uitwerken van haar eigen ideeën. Welke ideeën dat waren wist ze toen nog niet, maar ze voer als Kapitein Kalk haar eigen koers. Ze ging uit loondienst en werd ondernemer. Haar kinderen zaten in die tijd op de Dordtse Vrije school en daar maakte ze kennis met de manier waarop deze waldorfschool leefde met de seizoenen. Dit bleek voor Geertje een enorme bron van inspiratie. Zo begon zij met het maken van bordtekeningen. Zij bracht deze uit als kaart, poster of fine art print en zo werd een nieuwe onderneming geboren. Kleine kunstwerken die je stimuleren om eens wat vaker bewust stil te zijn bij wat je om je heen ziet in ieder seizoen. Bordtekeningen zijn kwetsbaar en worden uiteindelijk weer geweest, maar de prachtige tekeningen van Geertje zijn nu vereeuwigd op haar kaarten. Heel mooi om neer te zetten op de seizoenstafel of op te hangen in schilderijtjes in de tijd van het jaar dat past bij de kaart. 

Hip & Hot - blogazine