MobileMobile
Home Winkel Kaarten Sinterklaas Kaart Piet op het dak van Baukje Exler

Kaart Piet op het dak van Baukje Exler

 0.95

Op voorraad

Beschrijving

De kaart Piet op het dak heeft een prachtige paarse achtergrond. De maan schijnt door de bomen en Piet klimt het dak op met de zak vol cadeautjes op zijn schouder. Er staat een boom achter de huizen en de sterren fonkelen in de nacht. Bij deze kaart kun je heel wat fantaseren, of een verhaal vertellen aan je kinderen. Die zullen genieten van de magie die het sinterklaasfeest met zich meebrengt. Wat zou er in de zak zitten voor cadeautjes? Naar wie is Piet onderweg? Waar is Sinterklaas? Heeft het gesneeuwd op het plaatje?

Seizoenstafel

De kaart kun je mooi neerzetten op de seizoenstafel die je in deze tijd van het jaar natuurlijk als sinterklaastafel inricht. Het is ook leuk om de kaart bij de schoen van de kinderen te leggen, of in te lijsten en op te hangen tijdens deze magische tijd van het jaar. In de seizoensboom kun je kleine gouden stafjes van papier of vilten zwarte pietjes hangen. Ook zelfgeknutselde mijters zijn leuk. Een mooi prentenboek over sinterklaas mag natuurlijk niet ontbreken.

Baukje Exler

Baukje Exler is een kunstenares gespecialiseerd in oliepastel. Haar sfeervolle kaarten worden gebruikt op Vrije Scholen en verkocht in diverse Waldorf winkels. Nu dus ook in de webwinkel van Hip & Hot.

Hip & Hot - blogazine