MobileMobile
DiscoverCars.com
Home Winkel Kaarten Winter Kaart Sneeuwpop van Marjan van Zeyl
Ivm onze vakantie wordt je bestelling verstuurd na 31 juli 2024.

Kaart Sneeuwpop van Marjan van Zeyl

 1.20

Artikelnummer: 55977 Categorieën: , , , , , Tag:

Beschrijving

De kaart sneeuwpop van Marjan van Zeyl heeft mooie wit en ijsblauwe tinten. De rode muts van de sneeuwpop en de oranje wortel knallen er uit qua kleuren. De bezem is gemaakt van een stok en takken. Een klein roodborstje kijkt nieuwsgierig vanuit een hoek van de kaart naar de sneeuwpop. Een herkenbaar plaatje voor veel kinderen die wel eens met papa of mama een sneeuwpop hebben gemaakt. Deze sneeuwpop is precies zoals we ‘m kennen uit de boeken: vriendelijk en zelf gemaakt met een wortel, wat stenen als knopen en een pijp in zijn mond.

Seizoenstafel

De kaart kun je mooi neerzetten op de seizoenstafel die je in deze tijd van het jaar natuurlijk als wintertafel inricht. Het is ook leuk om de te gebruiken bij het vertellen van een verhaal. Of laat kinderen zelf een verhaal bij deze kaart vertellen of schrijven. Uiteraard is de kaart ook prachtig om in te lijsten en op te hangen tijdens deze magische wintertijd van kou en kaarsjes. Wie weet krijgen we nog sneeuw!

Marjan van Zeyl

Op 1 mei is Marjan in Amsterdam geboren. Later verhuisde ze naar de omgeving van Utrecht, waar ze regelmatig fietstochtjes maakte. Ze genoot van de natuur, haar vroegste herinnering daarover dateert van haar 3e levensjaar. Toen was ze zich voor het eerst bewust van de overvloed van schoonheid in de natuur. Haar herinneringen aan die tijd hebben haar geïnspireerd tot het maken van haar tekeningen. Vol dankbaarheid schenkt zij de veelzijdigheid van de natuur: licht, kleur en schoonheid weg die zij zelf mag beleven als zij in de natuur is. PLATO: Schoonheid is zichtbaar geworden liefde.

Hip & Hot - blogazine