Xmas cupcakes!

Ik ben gek op cupcakes. Laatst was het nationale cupcake-dag zag ik. Vast in het leven geroepen door iemand die er net zo van houdt als ik. Leuke is dat je er zoveel mee kunt, qua design. Cupecakechic uit Den Haag is hierin echt een toppertje. Regelmatig vereren we ze met een bezoekje, als we iets te vieren hebben. Zo hebben ze voor ons al eens heuse Hip & Hot magazine-cupcakes gemaakt. En toen ik pril zwanger was van Lenthe trakteerden we onze buren op cupcakes. We zijn echte fan. Rondom kerst maken ze er altijd echte kunstwerkjes van. Ook dit jaar heeft Cupcakechic weer waanzinnig lekkere cupcakes in kerststijl! Wat dacht je van een vrolijk gekleurde collectie sneeuwmannen en kerstmannen of juist elegant wit met een laagje sneeuwglitters? Cupecakechic zit aan de Korte Poten 23 in Den Haag. Wie nog snel iets voor bij de koffie wil regelen voor de kerst kan dus prima bij Cupcakechic terecht! Woon je niet in de buurt van Den Haag? Tegenwoordig zit Cupcakechic ook op Schiphol!

Namens Cupcakechic mag Hip & Hot 2 x een box met 9 xmas cupcakes, mixed & cheerfull weggeven. Je moet het alleen wel zelf gaan halen, op 24 december 2012 (morgen dus) aan de Korte Poten 23 te Den Haag. Laat ons via dit formulier weten op welke dag de wortel-creamcheese cupcakes de special zijn. En houd dan morgenochtend je mailbox in de gaten, want dan hoor je of je naar Cupcakechic mag om je gratis box op te halen!

Vorig artikelFeestelijke outfits van Bob & Blossom
Volgend artikelIt’s Christmas time….
Judith van Wijk
Judith in 't kort: Vrouw, 47, mama van Sterre (2007), Yuren (2010), Lenthe (2012), Fee (2015). Sproeten, klein, bang van honden, gaat (te) graag uit eten, drinkt (te) graag rode wijn, verslaafd aan haar iPhone (ik geef het toe), zou graag veel meer boeken lezen (maar geen tijd), hart op de tong, onderwijsadviseur, zelfontplooiing, houdt van roze, heeft twee linkerhanden (maar knutselt heel graag met de kinderen), kan niet zingen (maar doet dat wel graag), heeft een stappenteller omdat ze anders teveel op de bank zit, zou vaker op vakantie willen, kookt het liefst liflafjes (en baalt dat de kinderen dan de helft niet lusten) en is een redelijke gadgetfreak. Judith professioneel: Judith is gediplomeerd leerkracht, pedagoog en onderwijsadviseur. Haar kracht is het verbinden, overtuigen en enthousiasmeren van mensen. Als moeder van 4 kinderen is ze natuurlijk ook ervaringsdeskundige als het gaat om opvoedingsvraagstukken. Dankzij haar reislust heeft zij veel ervaring op het gebied van reizen in het algemeen en reizen met kinderen. Haar expertise deelt zij op haar blog. Vanuit deze expertise ontwikkelde zij ook diverse planners (gezinsplanners, huiswerkplanners en reisplanners) die in Nederland en België veelvuldig verkocht worden.

2 REACTIES

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in