KidsLAB muurstickers

olifant schoolbordOm de muren een beetje op te leuken kies je voor hip behang, of muurstickers natuurlijk. Wij hebben in huis een beetje van allebei, maar over de muursticker in de slaapkamer, een zilveren boom met bruine bloemen, krijgen we toch wel de meeste reacties. Het is een echte blikvanger op de saaie, witte muur. Ook voor de kinderkamer zijn er enorm veel leuke muurstickers te vinden. Zo kwam ik bij Yurada die van KidsLAB tegen. Ge-wel-dig! Wat ik meteen een superidee vind, is zo’n schoolbord muursticker. Das natuurlijk heel handig, want naast het feit dat het er gewoon hartstikke leuk uit ziet, kan je kindje er lekker op krijten. Maar er zijn nog zoveel andere leuke. Bijvoorbeeld deze zoete taartjes, ideaal voor een roze meisjeskamer. Of deze boomhut.  Voor de jongens zijn dan deze tekstballonnetjes weer heel stoer en deze vliegtuigen. Kortom: voor elk wat wils, ga maar gauw kijken!

vliegtuigen

Hip & Hot mag namens Yurada.nl 2 exemplaren muursticker cake weggeven! Het enige dat je hoeft te doen is via dit formulier te laten weten wat de verkoopprijs van deze muursticker is. Wie weet valt deze “lekkere” sticker dan straks wel bij jou in de brievenbus! En zoniet, dan is het natuurlijk het perfecte sinterklaascadeau. Deze actie loopt tot 29 oktober 2009. 

taartjes

Vorig artikelKIJK-Knisperdoekje
Volgend artikelHouse of dots
Judith van Wijk
Judith in 't kort: Vrouw, 47, mama van Sterre (2007), Yuren (2010), Lenthe (2012), Fee (2015). Sproeten, klein, bang van honden, gaat (te) graag uit eten, drinkt (te) graag rode wijn, verslaafd aan haar iPhone (ik geef het toe), zou graag veel meer boeken lezen (maar geen tijd), hart op de tong, onderwijsadviseur, zelfontplooiing, houdt van roze, heeft twee linkerhanden (maar knutselt heel graag met de kinderen), kan niet zingen (maar doet dat wel graag), heeft een stappenteller omdat ze anders teveel op de bank zit, zou vaker op vakantie willen, kookt het liefst liflafjes (en baalt dat de kinderen dan de helft niet lusten) en is een redelijke gadgetfreak. Judith professioneel: Judith is gediplomeerd leerkracht, pedagoog en onderwijsadviseur. Haar kracht is het verbinden, overtuigen en enthousiasmeren van mensen. Als moeder van 4 kinderen is ze natuurlijk ook ervaringsdeskundige als het gaat om opvoedingsvraagstukken. Dankzij haar reislust heeft zij veel ervaring op het gebied van reizen in het algemeen en reizen met kinderen. Haar expertise deelt zij op haar blog. Vanuit deze expertise ontwikkelde zij ook diverse planners (gezinsplanners, huiswerkplanners en reisplanners) die in Nederland en België veelvuldig verkocht worden.

1 REACTIE

  1. die muurstickers van dieren om op te krijten vond ik laatst voor een paar euro in een dump-winkeltje!
    heb ze gekocht voor de verjaardag van mijn nichtje.
    Zo te lezen heb ik geluk!

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in