Zomerproducten die je niet mág missen

Zette ik eerder deze week de hipste zomerproducten voor de kids op een rijtje, vandaag hou ik het fijn bij producten voor jou en mij. Welke mag je niet missen?

1. Pijnloos ontharen, wie wil dat nou niet? Het kan met de Kristalpad. Je haartjes blijven langer weg en komen zachter terug. Het product is 100% natuurlijk omdat het werkt door het gebruik van duizenden microscopisch kleine bergkristallen. Als je nu het startpakket aanschaft, krijg je met de code hip&hot € 5 korting.

kristalpad-startpakket-actie1

2. Ik ben gek op mooie windlichten. Ze geven sfeer aan je tuin of balkon en ook zonder kaarsje erin zijn het gewoon mooie hebbedingen. Deze van By Noth vind ik wel heel erg mooi. Het windlicht heeft de vorm van een druppel en door de kleur (wit) prima te combineren met allerlei andere woonaccessoires.

windlicht

3. Wow, wat een gave en kleurrijke fiets is dit! De fixie fiets is verkrijgbaar in diverse maten, zodat je precies de fiets kunt uitzoeken die bij jouw lengte past. Hij wordt geleverd met alle onderdelen, zoals trappers en remmen, zodat je heerlijk de weg op kunt om een ritje te maken. Let the summer begin!

fiets

4. Een tas bij elke outfit. Ik vind het wel wat. Voor de zomer staat deze tas, gemaakt van de oude kunststof PTT postzakken, op mijn verlanglijstje. Het is een extra grote shopper die natuurlijk al strandtas ook prima dienst doet. De tas heeft lange schouderbanden aan de originele posthaken en is niet gevoerd.

ptt tas

5. We Love BEEing zet zich in om het verdwijnen van bijensoorten tegen te gaan. Wil je daar aan meewerken? Dat doe je heel gemakkelijk met de BEEbag en de BEEseedzz. Je legt een tuintje aan op balkon of tuin. Uit de zaden groeien bloemen die speciaal geselecteerd zijn voor bijen in de bebouwde omgeving. BEE happy!

beebag

Welk product is jouw favoriet?

Vorig artikelZomerproducten voor kinderen die je niet mag missen – part two
Volgend artikelFoto weekoverzicht Judith #22
Heleen Ravenhorst
Helaas is Heleen op 2 december 2018 overleden aan de gevolgen van longkanker. Wij laten de vele blogs die zij voor ons geschreven heeft voorlopig online staan. Heleen was moeder van 3 en een bonuszoon. Zij woonde op het mooie Goeree Overflakkee en werkte in de communicatie bij een baas. Ook was ze druk met haar eigen marketing & communicatiebedrijf Signaalgroen. Zij werd blij van de zon, het strand, een goed glas witte wijn, hardlopen, fietsen door mooi landschap en op vakantie gaan met de camper naar Spanje.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in