Koeka beachwear

Hip de zomer in. Dat doe je onder anderen met de collectie van Koeka Beachwear op Yurada. Het liefst lopen kinderen de hele zomer in zwembroek en bikini en vaak nog op bloten voeten ook!  Deze collectie is geïnspireerd op de hete zomer. Je hebt in de collectie veel moderne kleuren als paars en kaki groen. Ook is er afwisseling van comfortabele jumpsuits, bikini’s, shorts, jurkjes en badstof korte broeken. In deze kleding spelen de kinderen heerlijk in de zon.

De modellen van de kleding zijn heel goed afgewerkt met mooie lijnen en, bij de topjes, bijvoorbeeld een leuk kraaltje als detail. Kinderen kunnen makkelijk beweging in deze kleding. Klimmen in bomen, spelen in het zand of verstoppertje spelen op de camping is allemaal heel comfortabel. Deze zomer dus geen warme spijkerbroeken meer.
Wil jij ook al klaar zijn voor de zomer, bestel dan vandaag of morgen bij Yurada en je krijgt met de kortingscode: HIPHOT, maarliefst 20% korting op de collectie (vanaf 25 euro, m.u.v. koeka). Geldig tot april 2011.

Vorig artikelWinterwaterfactory
Volgend artikelDesign State
Vrouw, 44, mama van Sterre (2007), Yuren (2010), Lenthe (2012), Fee (2015), sproeten, klein, bang van honden, gaat (te) graag uit eten, drinkt (te) graag rode wijn, verslaafd aan haar iPhone (ik geef het toe), zou graag veel meer boeken lezen (maar geen tijd), hart op de tong, onderwijsadviseur, zelfontplooiing, houdt van roze, heeft twee linkerhanden (maar knutselt heel graag met de kinderen), kan niet zingen (maar doet dat wel graag), heeft een stappenteller omdat ze anders teveel op de bank zit, zou vaker op vakantie willen, kookt het liefst liflafjes (en baalt dat de kinderen dan de helft niet lusten) en is een redelijke gadgetfreak.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in