Zomerzoen speelhuisje

Het is niet altijd makkelijk om je kinderen lekker buiten te laten spelen. Je mag dan misschien een grote tuin hebben, maar de schommel en plastic glijbaan is ook niet meer van deze tijd. Bovendien staat dat verkleurde rode plastic niet heel gezellig tussen alle bloemen. Zomerzoen heeft hier een leuke oplossing voor! Geweldige speelhuisjes voor in de tuin! Ze zijn verkrijgbaar in verschillende exemplaren. Er is veel keuze zoals een postkantoor, politie kazerne, taartjes kraam en pannenkoekentakel en meer. Ze zijn super leuk! Hier raakt een kind nooit mee uitgespeeld. Zoals bijvoorbeeld een Pipowagen! Deze heeft zelfs zijn eigen brievenbus! Je kan ze inrichten zoals jij (of vooral de kids) het wilt.

Alle huisjes zijn waterdicht, dus zelfs bij slecht weer is het leuk om buiten te spelen! Een koffertje met lekkere hapjes en drankjes. Paar leuke spellen mee, en de kinderen zijn de hele dag zoet. Het zou zelfs mogelijk zijn om er zomers lekker in te kamperen met vriendjes of vriendinnetjes. Weer eens iets anders dan de koepeltent opzetten in de tuin. Kortom, de speelhuisjes van Zomerzoen mogen deze zomer niet ontbeken in de tuin!

Vorig artikelSpeldenkussen
Volgend artikelSeverina Dolls
Judith van Wijk
Judith in 't kort: Vrouw, 47, mama van Sterre (2007), Yuren (2010), Lenthe (2012), Fee (2015). Sproeten, klein, bang van honden, gaat (te) graag uit eten, drinkt (te) graag rode wijn, verslaafd aan haar iPhone (ik geef het toe), zou graag veel meer boeken lezen (maar geen tijd), hart op de tong, onderwijsadviseur, zelfontplooiing, houdt van roze, heeft twee linkerhanden (maar knutselt heel graag met de kinderen), kan niet zingen (maar doet dat wel graag), heeft een stappenteller omdat ze anders teveel op de bank zit, zou vaker op vakantie willen, kookt het liefst liflafjes (en baalt dat de kinderen dan de helft niet lusten) en is een redelijke gadgetfreak. Judith professioneel: Judith is gediplomeerd leerkracht, pedagoog en onderwijsadviseur. Haar kracht is het verbinden, overtuigen en enthousiasmeren van mensen. Als moeder van 4 kinderen is ze natuurlijk ook ervaringsdeskundige als het gaat om opvoedingsvraagstukken. Dankzij haar reislust heeft zij veel ervaring op het gebied van reizen in het algemeen en reizen met kinderen. Haar expertise deelt zij op haar blog. Vanuit deze expertise ontwikkelde zij ook diverse planners (gezinsplanners, huiswerkplanners en reisplanners) die in Nederland en België veelvuldig verkocht worden.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in