Zomerjurkjes voor 2018

Jaaaa het wordt echt heel erg mooi weer. Wat waren we daar allemaal aan toe hè? Trek die zomerkleren maar uit de kast! Ik kan niet wachten tot ik al die lekkere zomerjurkjes weer aan kan trekken die de hele winter hebben hangen verstoffen. Natuurlijk wil ik mijn kledingkast ook aanvullen met wat nieuws. Ik was dan ook heel blij toen Ellen Das, van Love, peace & joy voorstelde om samen een fotoshoot te doen, waarbij ik een heleboel jurkjes mocht passen uit de nieuwe collectie.

Fotoshoot

Zij wil namelijk graag laten zien hoe de merken die zij verkoopt ècht vallen bij vrouwen met verschillende maten. Volg zeker haar Instagramaccount als je benieuwd bent hoe een jurk staat bij iemand met jouw postuur, want zij zorgt voor foto’s met diverse vrouwen, en kiest ervoor om niet alleen de foto’s te publiceren die de merken zelf aanleveren (met fotomodellen). In ruil voor mijn tijd (wat ik helemaal niet erg vond, want het was een superleuke middag) mag ik 1 jurkje houden.

Kiezen jullie mee?

Ik kon ter plekke niet kiezen. Vooral ook, omdat we geen spiegel hadden en ik dus pas achteraf op de foto’s kon zien welke jurkjes mij het beste stonden. Toch vind ik het nog steeds moeilijk, dus ik heb jullie hulp weer nodig. Over smaak valt natuurlijk te twisten, maar ik ben toch benieuwd welk jurkje jullie het leukste vinden staan. En als er meer jurkjes veel stemmen krijgen, moet ik er misschien gewoon nog eentje bestellen ook 🙂 Vind ik helemaal niet erg!

Twaalf jurkjes

Hieronder staan de 12 jurkjes die ik heb gepast. Je vindt ze allemaal in de webwinkel van Love, Peace & Joy trouwens, want misschien wil je zelf met het mooie weer op komst ook wel een nieuw jurkje? Welke vind je bij mij het leukste?

Onder de foto’s staan de directe linkjes 🙂

  1. Zalmroze jurk Emy van Le Pep

2. Blauw met vrolijke bloemen van Wow to Go

3. Blutsgeschwister, superleuk en heel betaalbaar!

4. Wow to Go jurk Fiji in roze met polokraag

5. IEZ jurk, met wijde hals, erg mooi!

6. Blutsgeschwister jurk met vogeltjes patroon.

7. Wow to Go jurk Alex in groen met klein motiefje

8. Ato Berlin, mooi groen en heerlijk dun stofje!

9. Oranje jurk Du Deer van Tante Betsy. Leuk voor Koningsdag!

10. Wow To Go, binnenkort verkrijgbaar bij Lovepeacejoy.nl

11. Stijlvolle zwarte jurk Elea van Le Pep

12. Wow To Go, binnenkort verkrijgbaar bij Lovepeacejoy.nl

Vorig artikelMet een cruise de Griekse Eilanden ontdekken
Volgend artikelDrie items voor de zomer waarbij goedkoop écht duurkoop is
Judith van Wijk
Vrouw, 46, mama van Sterre (2007), Yuren (2010), Lenthe (2012), Fee (2015), sproeten, klein, bang van honden, gaat (te) graag uit eten, drinkt (te) graag rode wijn, verslaafd aan haar iPhone (ik geef het toe), zou graag veel meer boeken lezen (maar geen tijd), hart op de tong, onderwijsadviseur, zelfontplooiing, houdt van roze, heeft twee linkerhanden (maar knutselt heel graag met de kinderen), kan niet zingen (maar doet dat wel graag), heeft een stappenteller omdat ze anders teveel op de bank zit, zou vaker op vakantie willen, kookt het liefst liflafjes (en baalt dat de kinderen dan de helft niet lusten) en is een redelijke gadgetfreak.

4 REACTIES

  1. Ik vind bij jou nr 2,3,6 en 8 het leukst staan, maar ja ik weet niet of dat helpt. De blauw en groenige tinten lijken in ieder geval goed bij je te kleuren

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in