10 x inspiratie voor uitgesproken horloges

Horloges zijn een waar sieraad om je pols. Je kunt ze natuurlijk functioneel gebruiken: ze zijn immers bedoeld om de tijd van af te lezen. Dan maakt het niet zoveel uit welk horloge je hebt, want de tijd aangeven doen ze allemaal. Steeds vaker kiezen mensen er echter voor om een horloge te kopen dat past bij hun stijl, kleding of gewoon lekker opvalt. Kom uit die comfort zone en kies voor uitgesproken horloges!

Lees ook: Zijn horloges op zonne-energie het waard?

10 x inspiratie voor uitgesproken horloges

10 x inspiratie voor uitgesproken horloges

Ik zocht naar 10 echt kekke horloges. Horloges die niet saai zijn, die kleurrijk zijn, die opvallen, die bijzonder zijn, die een beetje gek zijn, kortom: horloges waar je mee gezien wil en mag worden.

  1. Vandaag is rood…. Juist ja, dé kleur om goed mee voor de dag te komen. Valt lekker op, is een perfecte kleur om je outfit te matchen aankomende Valentijnsdag en deze moet je dus gewoon hebben.
  2. Opvallend wit. Je verwacht het niet. Wit lijkt zo’n neutrale kleur. Maar echt, aan je pols valt het waanzinnig op. Ik vind dat deze kleur niet in het rijtje mag ontbreken, want winters wit is helemaal cool. Zeker met dat goud erbij!
  3. Rosé goud, je ziet het overal. Hipper dan hip. Niet alleen in je interieur, ook om je pols. Bling bling valt sowieso altijd op, je oog wordt er naartoe getrokken. Ik zeg: hebben!
  4. De tijgerprint is niet meer weg te denken in het modebeeld. Waar het vroeger geassocieerd werd met ordinair, is het tegenwoordig supermodieus. Wedden dat het opvalt?
  5. Dit goud-blauwe jeans designhorloge is matching met elke outfit, maar met een toffe jeans ben je perfect in stijl. Door de kleurcombinatie straalt hij van je pols af.
  6. Eigenlijk vind ik deze digitale zo ontzettend lelijk, dat ie wel weer grappig is. Je zult er zeker mee opvallen, want hij is groot en lijkt een tikje vintage. Net als vroeger, met een digitaal klokje.
  7. Hygge is een superhip woord, dankzij het bekende boek. Hygge aan je pols is dan ook een must. Met dit oranje exemplaar hoor je er helemaal bij. Hij valt lekker op en met Koningsdag matcht het in elk geval met je oranje outfit.
  8. Alessi zou Alessi niet zijn als deze ontwerper niet iets bizars en kleurrijks had gemaakt. De gekheid straalt er vanaf. Als dit bij jou past, is het zonder twijfel een musthave.
  9. Nog een Allessi, want mooi roze is niet lelijk. Mooi roze is namelijk prachtig. Ieder meisje houdt er van, jong of oud, dat maakt niet uit!
  10. Tot slot sluit ik af met nòg een Alessi. Gewoon omdat ik ze zo leuk vind. En je nooit genoeg gekke horloges kunt hebben. Dus.

Welke is jouw favoriet? Voor meer horloge-inspiratie kun je ook mijn andere blogs over horloges lezen.

Vorig artikelFoto weekoverzicht Judith #106
Volgend artikelNieuwe eetkamer stoelen
Judith van Wijk
Judith in 't kort: Vrouw, 47, mama van Sterre (2007), Yuren (2010), Lenthe (2012), Fee (2015). Sproeten, klein, bang van honden, gaat (te) graag uit eten, drinkt (te) graag rode wijn, verslaafd aan haar iPhone (ik geef het toe), zou graag veel meer boeken lezen (maar geen tijd), hart op de tong, onderwijsadviseur, zelfontplooiing, houdt van roze, heeft twee linkerhanden (maar knutselt heel graag met de kinderen), kan niet zingen (maar doet dat wel graag), heeft een stappenteller omdat ze anders teveel op de bank zit, zou vaker op vakantie willen, kookt het liefst liflafjes (en baalt dat de kinderen dan de helft niet lusten) en is een redelijke gadgetfreak. Judith professioneel: Judith is gediplomeerd leerkracht, pedagoog en onderwijsadviseur. Haar kracht is het verbinden, overtuigen en enthousiasmeren van mensen. Als moeder van 4 kinderen is ze natuurlijk ook ervaringsdeskundige als het gaat om opvoedingsvraagstukken. Dankzij haar reislust heeft zij veel ervaring op het gebied van reizen in het algemeen en reizen met kinderen. Haar expertise deelt zij op haar blog. Vanuit deze expertise ontwikkelde zij ook diverse planners (gezinsplanners, huiswerkplanners en reisplanners) die in Nederland en België veelvuldig verkocht worden.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in