12 leuke kaarten voor de herfst

Nu het herfst is vind ik het leuk om mijn huis in herfstsfeer om te toveren. Als je ieder seizoen je huis wilt veranderen, is dat natuurlijk best kostbaar. Daarom kies ik naast het aanschaffen van kussenhoesjes in warme herfsttinten en kaarslicht ook voor mooie kaarten die ik her en der in huis ophang of neerzet. Daarnaast zijn de kaarten natuurlijk prima te gebruiken op de seizoenstafel.

leukste-herfstkaarten-seizoenstafel

Dit zijn de 12 leukste herfstkaarten die ik kon vinden:

 1. Een prachtige kaart met warme herfstkleuren via Het Rijk Vol Kleuren
 2. Een lieve egel hoort erbij in huis tijdens het herfstseizoen
 3. Vliegeren kun je volop in de herfst! Wind genoeg…
 4. Rood met witte stippen, deze paddestoel hoort er ook echt bij in de herfst
 5. Regen valt vaak in de herfst met bakken uit de hemel. Lekker schuilen onder moeders paraplu!
 6. Zo lief, dit paddestoel kindje
 7. Mijn favoriet! Helaas viel deze paddenstoelenkaart laatst achter de kast en kan ik er niet bij…
 8. Eekhoorntjes verzamelen nootjes in de herfst om de lange wintermaanden door te komen
 9. Prachtige herfstbomen om bij weg te dromen
 10. Geen herfst zonder kastanje! Een kaart die ieder jaar weer van pas komt
 11. Appels plukken is hier onlosmakelijk met de herfst verbonden. En daarna lekker appeltaart maken!
 12. Pompoenen! Ik ben gek op deze vrucht en pompoensoep. Ook voor Halloween is dit een leuke kaart, multifunctioneel dus.
Vorig artikelOp naar Sagres in Portugal
Volgend artikelDrie musthaves voor je baby
Judith van Wijk
Judith in 't kort: Vrouw, 47, mama van Sterre (2007), Yuren (2010), Lenthe (2012), Fee (2015). Sproeten, klein, bang van honden, gaat (te) graag uit eten, drinkt (te) graag rode wijn, verslaafd aan haar iPhone (ik geef het toe), zou graag veel meer boeken lezen (maar geen tijd), hart op de tong, onderwijsadviseur, zelfontplooiing, houdt van roze, heeft twee linkerhanden (maar knutselt heel graag met de kinderen), kan niet zingen (maar doet dat wel graag), heeft een stappenteller omdat ze anders teveel op de bank zit, zou vaker op vakantie willen, kookt het liefst liflafjes (en baalt dat de kinderen dan de helft niet lusten) en is een redelijke gadgetfreak. Judith professioneel: Judith is gediplomeerd leerkracht, pedagoog en onderwijsadviseur. Haar kracht is het verbinden, overtuigen en enthousiasmeren van mensen. Als moeder van 4 kinderen is ze natuurlijk ook ervaringsdeskundige als het gaat om opvoedingsvraagstukken. Dankzij haar reislust heeft zij veel ervaring op het gebied van reizen in het algemeen en reizen met kinderen. Haar expertise deelt zij op haar blog. Vanuit deze expertise ontwikkelde zij ook diverse planners (gezinsplanners, huiswerkplanners en reisplanners) die in Nederland en België veelvuldig verkocht worden.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in