Op naar Sagres in Portugal

martinhalHet is hier een drukte van jewelste, want ik ben momenteel aan het pakken voor een kleine week Portugal. We gaan naar het Zuidelijkste puntje, de heuse surfspot Sagres. Niet dat er iemand van ons surft trouwens… Gelukkig is er ook een zwembad. Met glijbanen enzo. Dat vinden er 3 van ons gezin namelijk helemaal te gek. Kleine Fee vast ook, maar die mag nog niet. Ik vind een eerste keer in het vliegtuig voor onze kleinste dame alweer uitdaging genoeg. Anyway: Op naar Sagres in Portugal!

Op naar Sagres in Portugal

Lees ook: 9 x zeker doen in Sagres

Niet dat ik er tegenop zie trouwens hoor. We hebben met Sterre gevlogen toen ze 3 maanden was en met Lenthe zelfs toen ze 6 weken was. Ging prima. Het is ook maar een paar uurtjes natuurlijk en we hebben de borst als afleiding.

Sagres resort martinhal

Lekker weer in de Algarve

Maar goed. Sagres dus. Met het koude herfstweer vind ik het vooral belangrijk om te weten hoe het weer daar is. Mijn appje van weeronline is redelijk gunstig gezind. De dag van aankomst is het nog wat lichtbewolkt, maar donderdag schijnt een prachtige zonnige dag te worden. Vrijdag is het ook nog mooi, maar daarna wordt het vooral binnen genieten in een van de heerlijke restaurants vrees ik.

IMG_4735

Martinhal Beach Resort

Of gewoon lekker spelen in het luxe village house. Dat is nog groter dan ons eigen huis. Zie je ons al zitten? De kindjes willen vast ook wel meedoen aan de kinderactiviteiten op het resort. We zullen ons heus niet vervelen in Martinhal Beach Resort!

sagres village house martinhal

Vorig artikelDeze slimme thermostaat heb je ècht nodig
Volgend artikel12 leuke kaarten voor de herfst
Judith van Wijk
Judith in 't kort: Vrouw, 47, mama van Sterre (2007), Yuren (2010), Lenthe (2012), Fee (2015). Sproeten, klein, bang van honden, gaat (te) graag uit eten, drinkt (te) graag rode wijn, verslaafd aan haar iPhone (ik geef het toe), zou graag veel meer boeken lezen (maar geen tijd), hart op de tong, onderwijsadviseur, zelfontplooiing, houdt van roze, heeft twee linkerhanden (maar knutselt heel graag met de kinderen), kan niet zingen (maar doet dat wel graag), heeft een stappenteller omdat ze anders teveel op de bank zit, zou vaker op vakantie willen, kookt het liefst liflafjes (en baalt dat de kinderen dan de helft niet lusten) en is een redelijke gadgetfreak. Judith professioneel: Judith is gediplomeerd leerkracht, pedagoog en onderwijsadviseur. Haar kracht is het verbinden, overtuigen en enthousiasmeren van mensen. Als moeder van 4 kinderen is ze natuurlijk ook ervaringsdeskundige als het gaat om opvoedingsvraagstukken. Dankzij haar reislust heeft zij veel ervaring op het gebied van reizen in het algemeen en reizen met kinderen. Haar expertise deelt zij op haar blog. Vanuit deze expertise ontwikkelde zij ook diverse planners (gezinsplanners, huiswerkplanners en reisplanners) die in Nederland en België veelvuldig verkocht worden.

1 REACTIE

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in