3 leuke schommelstoelen voor de kinderkamer

Foto1 artikel schommelstoelenEen schommelstoel is een leuke eyecatcher voor de kinderkamer. Je kunt hem gebruiken om je kindje in slaap te wiegen, of gewoon ter decoratie. Je hebt natuurlijk de houten schommelstoelen, maar je kunt ze tegenwoordig in allerlei kleuren krijgen . Wil je voor jouw kleine prinsesje een schommelstoel? Dan is het natuurlijk helemaal geweldig om haar te verrassen met een roze of handbeschilderde schommelstoel! Of toch een schommelstoel voor je stoere mannetje?

Ik heb 3 leuke schommelstoelen voor je uitgezocht.

1. Leuke schommelstoel voor de kleintjes van Popidopulus. De zitting is gemaakt van riet. Het hartje aan de leuning en de roze poten maken de stoel net iets spannender.

2. De Sunny safari schommelstoel van Poppenwagen-webwinkel is een met de hand gemaakte en beschilderde schommelstoel. De schommelstoel is met de hand geschilderd, hierdoor is elke schommelstoel uniek. Diverse onderdelen, zoals de diertjes, de bloemen en de blaadjes, zijn met de hand uitgesneden, waardoor deze onderdelen echt diepte krijgen.

Foto3 artikel schommelstoelen

 

3. Een zachtroze schommelstoel van Lief!. Verkrijgbaar bij Basiclabel. Ook de kleine meid heeft een rustig schommelmomentje voor zichzelf nodig. Leuk om te combineren met een plaid of kussen.

Foto2 artikel schommelstoelen

 

Tekst: Melissa van der Linden

Vorig artikel10 tips voor een comfortabele hardloopsessie
Volgend artikelDe allerlekkerste chocola van deze zomer
Judith van Wijk
Judith in 't kort: Vrouw, 47, mama van Sterre (2007), Yuren (2010), Lenthe (2012), Fee (2015). Sproeten, klein, bang van honden, gaat (te) graag uit eten, drinkt (te) graag rode wijn, verslaafd aan haar iPhone (ik geef het toe), zou graag veel meer boeken lezen (maar geen tijd), hart op de tong, onderwijsadviseur, zelfontplooiing, houdt van roze, heeft twee linkerhanden (maar knutselt heel graag met de kinderen), kan niet zingen (maar doet dat wel graag), heeft een stappenteller omdat ze anders teveel op de bank zit, zou vaker op vakantie willen, kookt het liefst liflafjes (en baalt dat de kinderen dan de helft niet lusten) en is een redelijke gadgetfreak. Judith professioneel: Judith is gediplomeerd leerkracht, pedagoog en onderwijsadviseur. Haar kracht is het verbinden, overtuigen en enthousiasmeren van mensen. Als moeder van 4 kinderen is ze natuurlijk ook ervaringsdeskundige als het gaat om opvoedingsvraagstukken. Dankzij haar reislust heeft zij veel ervaring op het gebied van reizen in het algemeen en reizen met kinderen. Haar expertise deelt zij op haar blog. Vanuit deze expertise ontwikkelde zij ook diverse planners (gezinsplanners, huiswerkplanners en reisplanners) die in Nederland en België veelvuldig verkocht worden.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in