Harten8

De nieuwe webshop Harten8 is weer een aanwinst voor webwinkelland. Eén blik in de virtuele winkel en ik werd overspoeld met allerlei moois. Voor kinderen, voor volwassenen, voor je huis, voor buiten. Je wordt er heel hebberig van, zeker nu met dat mooie weer. Dan krijg je toch zin om de lente je huis en je tuin in te halen. Ik kan je vertellen, dat lukt met het spul te koop bij Harten8 heel goed! Mij lijkt bijvoorbeeld die schommelstoel echt heerlijk. Zo jammer dat ik daar geen ruimte voor heb thuis! Ik zag ook lieve jurkjes voor de meisjes, mooie horloges voor de mama’s en tal van mooie accessoires zoals kussens en heerlijke plaids. In de winter fijn om je onder op te warmen, in de zomer fijn om in het gras op te liggen.

Namens Harten8 mag ik een geweldig leuk zinken memobord weggeven! Wat we graag willen weten is wat jij nog mist in het assortiment van Harten8. Laat dat weten via dit formulier en je dingt automatisch mee om dat mooie zinken memobord te winnen! Heel origineel! Deze actie duurt tot 8 juni 2011.

Vorig artikelLittle Tulip dekenhoesje
Volgend artikelHart Charm
Judith van Wijk
Judith in 't kort: Vrouw, 47, mama van Sterre (2007), Yuren (2010), Lenthe (2012), Fee (2015). Sproeten, klein, bang van honden, gaat (te) graag uit eten, drinkt (te) graag rode wijn, verslaafd aan haar iPhone (ik geef het toe), zou graag veel meer boeken lezen (maar geen tijd), hart op de tong, onderwijsadviseur, zelfontplooiing, houdt van roze, heeft twee linkerhanden (maar knutselt heel graag met de kinderen), kan niet zingen (maar doet dat wel graag), heeft een stappenteller omdat ze anders teveel op de bank zit, zou vaker op vakantie willen, kookt het liefst liflafjes (en baalt dat de kinderen dan de helft niet lusten) en is een redelijke gadgetfreak. Judith professioneel: Judith is gediplomeerd leerkracht, pedagoog en onderwijsadviseur. Haar kracht is het verbinden, overtuigen en enthousiasmeren van mensen. Als moeder van 4 kinderen is ze natuurlijk ook ervaringsdeskundige als het gaat om opvoedingsvraagstukken. Dankzij haar reislust heeft zij veel ervaring op het gebied van reizen in het algemeen en reizen met kinderen. Haar expertise deelt zij op haar blog. Vanuit deze expertise ontwikkelde zij ook diverse planners (gezinsplanners, huiswerkplanners en reisplanners) die in Nederland en België veelvuldig verkocht worden.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in