De allerlekkerste chocola van deze zomer

rocks lovechockEen van de voordelen van zo’n blog is toch wel dat je regelmatig lekkere dingen krijgen opgestuurd. Bijvoorbeeld als er iets nieuws gelanceerd wordt. In juli was dat vooral veel chocola.

Zo kwam LoveChock met iets nieuws, namelijk de “Rocks“. In 3 verschillende smaken en uiteraard van raw chocolate en superfood. Ik werd zelf het meest enthousiast van de amandeltjes, mmmm! Zet een bakje voor mij neer en ze zijn binnen het uur op. Door de min of meer gezonde ingrediënten voel ik me er dan nog niet eens echt slecht over. Erg hè?

bros limited edition

BROS had ook goed nieuws voor liefhebbers van chocolade, want vanaf deze zomer komt het oer-Hollandse merk met een nieuwe, overheerlijke variant. Na maanden van onderzoek en proeven is er één ultieme smaakbeleving uitverkoren: BROS Melk & Butterscotch. De lekkere smaak van luchtige melkchocolade is gecombineerd met de verrassende crunchy bite van butterscotch. BROS Melk & Butterscotch is smaak van het jaar 2014 en alleen dit jaar verkrijgbaar in de supermarkt.

tony chocolonely limited edition

En last but not least tip ik als groot fan de Tony Chocolonely. Zoals we dat gewend zijn komen ook zij regelmatig met Limited Editions. Dit keer zijn dat Melk coffee Crunch en de Puur Merengue Kers. Ze zijn gewoon yummie en eenmaal in huis zijn ze altijd veel te snel op. Niet alleen door mijzelf, trouwens. Mijn lieve man Maikel kan er ook wat van. En de kinderen niet te vergeten! Allemaal Tony Chocolonely-fans.

Vorig artikel3 leuke schommelstoelen voor de kinderkamer
Volgend artikelColumn Denise: Sneakers met hak
Judith van Wijk
Judith in 't kort: Vrouw, 47, mama van Sterre (2007), Yuren (2010), Lenthe (2012), Fee (2015). Sproeten, klein, bang van honden, gaat (te) graag uit eten, drinkt (te) graag rode wijn, verslaafd aan haar iPhone (ik geef het toe), zou graag veel meer boeken lezen (maar geen tijd), hart op de tong, onderwijsadviseur, zelfontplooiing, houdt van roze, heeft twee linkerhanden (maar knutselt heel graag met de kinderen), kan niet zingen (maar doet dat wel graag), heeft een stappenteller omdat ze anders teveel op de bank zit, zou vaker op vakantie willen, kookt het liefst liflafjes (en baalt dat de kinderen dan de helft niet lusten) en is een redelijke gadgetfreak. Judith professioneel: Judith is gediplomeerd leerkracht, pedagoog en onderwijsadviseur. Haar kracht is het verbinden, overtuigen en enthousiasmeren van mensen. Als moeder van 4 kinderen is ze natuurlijk ook ervaringsdeskundige als het gaat om opvoedingsvraagstukken. Dankzij haar reislust heeft zij veel ervaring op het gebied van reizen in het algemeen en reizen met kinderen. Haar expertise deelt zij op haar blog. Vanuit deze expertise ontwikkelde zij ook diverse planners (gezinsplanners, huiswerkplanners en reisplanners) die in Nederland en België veelvuldig verkocht worden.

1 REACTIE

  1. Op vakantie in Zweden gaan bij ons de repen chocola van Maribou er in vlot tempo door. Heerlijk: iedere avond een paar stukjes in smaken als smarties (helaas niet meer verkrijgbaar), digestiv (met gekruimelde koekjes erdoor), sinaasappel of drop! Weer terug van vakantie halen we altijd gelijk een paar repen bij Ikea, maar in Nederland smaakt het helaas toch anders…

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in