5 gratis of goedkope apps voor de zomer

De zomer is inmiddels begonnen! We hebben al heel wat mooie dagen van de zon kunnen genieten. Voor kinderen betekent dit weer meer buiten spelen en waterpret. Lekker buiten met een emmer water of in een zwembad. Mag jouw kind tussendoor even op de iPad of misschien wel binnen als het buiten te warm is? In dit blog vind je 5 gratis en betaalde apps voor de zomer.

betaalbare-zomerapps-2016

Popputto kleuren– Geschikt voor iPad – Gratis

Poppetto Kleuren is een kaartspel voor 1 tot en met 4 spelers. Bij dit spel speelt het logisch denken een rol. Wissel de kleren met die van een andere speler en zorg ervoor dat jouw set dezelfde kleur krijgt. Welke strategie gebruik je? Leuk voor jong en oud!

Bongobos Zomer- Geschikt voor iPad en iPhone – € 1,99

In deze app voor peuters en kleuters speel je met dieren in de zomer. Er zijn verschillende activiteiten: maak je eigen fantasiedier, speel met waterpret, kleur een vlinder en meer.

My Town: Beach Picnic– Geschikt voor iPad en iPhone – € 2,99

Van My Town zijn meerdere apps verschenen. In alle apps bepaalt het kind het spel en het verhaal. De app bevat geen gesproken taal. Deze app speelt zich af in de zomer. Je kunt picknicken, spelen op het strand of in- en onderwater zwemmen en spelen. Verzamel ondertussen ook de hartjes. Hiermee kun je wat verdienen.

Hoppa Ice Cream- Geschikt voor iPad en iPhone – € 0,99

Maak een monsterlijk lekker ijsje! Met verschillende bakjes en toppings. En oeps….daar liet een grappige monster een boertje! Leuke, eenvoudige app voor peuters en kleuters.

Borre- Geschikt voor iPad en iPhone – Gratis

Misschien ken je Borre wel van de leesboekjes? Maar Borre heeft ook een eigen app. Je kunt het verhaal luisteren of zelf (voor)lezen. Tevens bevat de app een taalspel. En heb je zin om te kleuren? Dan kan dat met één van de tien kleurplaten.

Vorig artikelWie, wat, waar op Instagram: @gras_vd_buren
Volgend artikelZomertrend: werken vanuit blokhut of tuinhuisje
Susan Spekschoor
Mijn naam is Susan Spekschoor, getrouwd en trotse moeder van twee dochters. Ik werk als ambulant begeleider in het onderwijs. Daarnaast heb ik een website over apps en ebooks voor kinderen. Dagelijks wordt de website aangevuld met de nieuwste en (tijdelijk) gratis/afgeprijsde apps en ebooks. Ik blog en schrijf reviews. Vind je het leuk om op de hoogte te blijven?

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in