Vind de liefde van je leven via Tinder

Lang geleden, in de tijd dat Hip & Hot nog een iPad magazine had, schreef ik eens een artikel over Tinder. Tinder is een dating app, die toentertijd net gelanceerd was. Het was een enorme hype en volgens mij is het nog steeds een van de meest eenvoudige manieren om een date te vinden. Gewoon lekker vanuit huis, op de bank. Het werkt supersimpel. Je kunt je inschrijven via Facebook, een paar foto’s toevoegen en swipen maar. Door te swipen kun je laten weten of je iemand leuk vindt of niet.

Hoe werkt het?

De Tinder app is eenvoudig te downloaden via de iTunes store. Nadat je een profiel hebt aangemaakt en foto’s van jezelf hebt toegevoegd, kun je beginnen. Je kunt instellen wat voor soort mensen je wilt zien. Ben je juist op zoek naar een man, of een vrouw? Welke leeftijdscategorie? En hoeveel kilometer bij jou vandaan? Dit kun je allemaal aangeven. Vervolgens krijg je foto’s van mannen of vrouwen te zien, afhankelijk van jouw instellingen. Door te swipen kun je aangeven of je iemand leuk vindt of niet. Als je naar rechts swiped vind je iemand leuk, als je naar links swiped vind je iemand niet leuk. Wanneer jij iemand leuk vindt, en diegene heeft jou ook naar rechts geswiped, dan is er een match! Jullie kunnen dan contact met elkaar opnemen.

Is Tinder veilig?

Je moet natuurlijk altijd goed je verstand erbij houden als je via een app of datingsite probeert een date te vinden. Zet alleen discrete foto’s online, ga via het chatten niet te ver en geef nooit zomaar je adres of telefoonnummer. Zolang je chat via Tinder kan de persoon aan de andere kant eigenlijk nergens achter komen. Tenzij jij natuurlijk zelf persoonlijke gegevens vrij geeft. Doe dat dus niet te snel en als je het spannend vindt, kun je ook iemand meenemen die in de buurt een wijntje gaat drinken. Zo ben ik zelf wel eens met een vriendin mee geweest die een afspraakje had gemaakt. Ik ging één kroeg verder zitten en we spraken af dat ik haar zou redden als de persoon een engerd bleek of niet leuk was. Ze hoefde alleen maar een appje te sturen om mij te informeren.

Vind de liefde van je leven via Tinder

Hoewel je altijd je hoofd erbij moet houden, kun je ook zeker de liefde van je leven vinden via Tinder. Ik heb al meerdere mensen gesproken die zo de vader van hun kinderen hebben ontmoet. Laatst was er bij Eigen Huis & Tuin ook een stel dat elkaar via Tinder had leren kennen. Er werd zelfs een heuse Tinder Tuin voor ze gemaakt. Voor mensen die gescheiden zijn en zich onzeker voelen is Tinder een mooie oplossing. Het is alleen al een leuk tijdverdrijf, zelfs als je niet van plan bent met iemand af te spreken. Als je je onzeker voelt over jezelf, kun je via Tinder je zelfvertrouwen wat opkrikken.

Tinder dating Toolkit

Op internet kwam ik zelfs een Tinder Dating Toolkit tegen. Hierin wordt het hele Tinder gebeuren duidelijk uitgelegd en krijg je tips en trics om jouw Tinder ervaring zo succesvol mogelijk te maken. Nu heb ik deze Toolkit zelf niet gedownload, want ik ben heel gelukkig getrouwd dus heb ‘m niet nodig, maar ik wilde het toch delen voor lezers die misschien wel eens op Tinder willen kijken of ze de liefde van hun leven kunnen vinden. Ik heb mensen gesproken die dit ebook hebben gedownload en zij zijn enthousiast. Het is een duidelijke cursus met de do’s and don’t van het Tinder daten. Inclusief een goed foto advies. Zodat je precies weet hoeveel foto’s en wat voor foto’s je moet plaatsen? Maar dat je ook weet hoe vaak en hoe lang je het beste kunt Tinderen, hoe je contact legt met een match en hoe je naar een date kunt toewerken. Handig toch? Je vindt de Tinder Dating Toolkit hier. (en je krijgt je geld terug als het niet bevalt!)

Vorig artikelFoto weekoverzicht Judith #152
Volgend artikelKerstliedjes om op de gitaar te spelen
Judith van Wijk
Judith in 't kort: Vrouw, 47, mama van Sterre (2007), Yuren (2010), Lenthe (2012), Fee (2015). Sproeten, klein, bang van honden, gaat (te) graag uit eten, drinkt (te) graag rode wijn, verslaafd aan haar iPhone (ik geef het toe), zou graag veel meer boeken lezen (maar geen tijd), hart op de tong, onderwijsadviseur, zelfontplooiing, houdt van roze, heeft twee linkerhanden (maar knutselt heel graag met de kinderen), kan niet zingen (maar doet dat wel graag), heeft een stappenteller omdat ze anders teveel op de bank zit, zou vaker op vakantie willen, kookt het liefst liflafjes (en baalt dat de kinderen dan de helft niet lusten) en is een redelijke gadgetfreak. Judith professioneel: Judith is gediplomeerd leerkracht, pedagoog en onderwijsadviseur. Haar kracht is het verbinden, overtuigen en enthousiasmeren van mensen. Als moeder van 4 kinderen is ze natuurlijk ook ervaringsdeskundige als het gaat om opvoedingsvraagstukken. Dankzij haar reislust heeft zij veel ervaring op het gebied van reizen in het algemeen en reizen met kinderen. Haar expertise deelt zij op haar blog. Vanuit deze expertise ontwikkelde zij ook diverse planners (gezinsplanners, huiswerkplanners en reisplanners) die in Nederland en België veelvuldig verkocht worden.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in