5 x cool op de camping

collage gadgets camping1. Weg met die harde tuinstoelen, we kunnen languit op de Chesterfield opblaasbank van Blofield! Onder andere verkrijgbaar bij Fonq.

2. Eten koken en je telefoon opladen met een en hetzelfde apparaat. Even op zoek naar wat takjes, vuurtje maken, en niet veel later is je telefoon weer opgeladen, en staat je maaltje klaar! Onder andere verkrijgbaar bij Firebox.

3. De Christal Bubbel tent. In slaap vallen onder de sterren, wie wil dat nou niet! In Frankrijk te huur, maar ook te koop voor ‘slechts’ een ruime 7000 euro. Maar dan heb je wel wat origineels!

4. Nooit meer omgevallen glazen wijn op het strand, want hoe je ook je best doet, ze staan nou eenmaal nooit stabiel in het zand. Maar hiermee dus wel! Je koopt ze hier.

5. Jeu-de-boule in het donker met deze glow-in-the-dark set! Verkrijgbaar bij onder andere Amazon.

glow in the dark jeu the boules

 

Geschreven door: Alexandra Mc Lean

Vorig artikelNieuwste woontrend Noorderlicht is hot!
Volgend artikelDe favorieten van… Marleen Brekelmans van Bijzonder Plekje
Judith van Wijk
Judith in 't kort: Vrouw, 47, mama van Sterre (2007), Yuren (2010), Lenthe (2012), Fee (2015). Sproeten, klein, bang van honden, gaat (te) graag uit eten, drinkt (te) graag rode wijn, verslaafd aan haar iPhone (ik geef het toe), zou graag veel meer boeken lezen (maar geen tijd), hart op de tong, onderwijsadviseur, zelfontplooiing, houdt van roze, heeft twee linkerhanden (maar knutselt heel graag met de kinderen), kan niet zingen (maar doet dat wel graag), heeft een stappenteller omdat ze anders teveel op de bank zit, zou vaker op vakantie willen, kookt het liefst liflafjes (en baalt dat de kinderen dan de helft niet lusten) en is een redelijke gadgetfreak. Judith professioneel: Judith is gediplomeerd leerkracht, pedagoog en onderwijsadviseur. Haar kracht is het verbinden, overtuigen en enthousiasmeren van mensen. Als moeder van 4 kinderen is ze natuurlijk ook ervaringsdeskundige als het gaat om opvoedingsvraagstukken. Dankzij haar reislust heeft zij veel ervaring op het gebied van reizen in het algemeen en reizen met kinderen. Haar expertise deelt zij op haar blog. Vanuit deze expertise ontwikkelde zij ook diverse planners (gezinsplanners, huiswerkplanners en reisplanners) die in Nederland en België veelvuldig verkocht worden.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in