Roan voor een luxe kampeervakantie

0019_luxury_tent_201008534_20131022140923981Roan Camping Holidays. De naam klinkt je misschien niet zo bekend in de oren, toch verzorgt deze aanbieder al meer dan 27 jaar luxe kampeervakanties voor gezinnen. Ze zijn eind jaren 80 begonnen  met 3 campings in Frankrijk en een klein kantoor in Nederland. Inmiddels heeft Roan op 63 verschillende locaties bungalowtenten en luxe stacaravans beschikbaar. Je vindt ze in Italië, Frankrijk, Kroatië, Oostenrijk en Slovenië.

 

Roan is niet zo heel grootschalig als een aantal andere aanbieders van soortgelijke accommodaties. En dat is eigenlijk wel zo prettig. Zo is de kans dat je je buren tegenkomt op de locatie van jouw keuze niet zo heel groot. Als je kiest voor ROAN heb je qua accommodatie 3 opties. Een bungalowtent, een stacaravan of een lodgetent. Die eerste twee kende ik uiteraard. Maar een lodgetent, dat maakte mij nieuwsgierig! Wat is dat dan precies?

img_5849_20141121144157659-1

Een lodgetent is eigenlijk een mix tussen een tent en een caravan. De luxe van bijvoorbeeld met een houten veranda op 30 cm hoogte, maar de gezelligheid van het zeil van een tent. Je kan overal in de tent rechtop staan, want de wanden van de lodgetent zijn recht. En dat is natuurijk wel erg prettig. Ook zit er een compact keukentje in die van alle gemakken is voorzien en kan je er naar je eigen w.c. Heerlijk! Wat mij betreft een ideale mix van het knusse van kamperen in een tent gecombineerd met de luxe van een huisje. We gaan de koffers pakken!

img_5868_20141121144258333

 

Vorig artikel2 leuke apps voor kinderen: Jouw Feestje en Jip & Janneke
Volgend artikelJust-kid-ink voor eigenzinnige kids met eigenzinnige ouders
Heleen Ravenhorst
Helaas is Heleen op 2 december 2018 overleden aan de gevolgen van longkanker. Wij laten de vele blogs die zij voor ons geschreven heeft voorlopig online staan. Heleen was moeder van 3 en een bonuszoon. Zij woonde op het mooie Goeree Overflakkee en werkte in de communicatie bij een baas. Ook was ze druk met haar eigen marketing & communicatiebedrijf Signaalgroen. Zij werd blij van de zon, het strand, een goed glas witte wijn, hardlopen, fietsen door mooi landschap en op vakantie gaan met de camper naar Spanje.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in