Airdeje Vogels Slinger

Zeker nu met het voorjaar op komst houd ik van vogeltjes. Je hoort ze ‘s morgens fluiten als je wakker wordt en als vanzelfsprekend wil ik ze ook terug zien in mijn interieur. Deze lieve slinger met vogeltjes kwam ik tegen op de leuke website kidslovedesign. Sowieso een aanrader, maar mocht je net als ik vogel-fan zijn dan kun je de slinger daar kopen.

Vorig artikelSpinning Jewelry
Volgend artikelKinderverkleedkleding
Judith van Wijk
Vrouw, 46, mama van Sterre (2007), Yuren (2010), Lenthe (2012), Fee (2015), sproeten, klein, bang van honden, gaat (te) graag uit eten, drinkt (te) graag rode wijn, verslaafd aan haar iPhone (ik geef het toe), zou graag veel meer boeken lezen (maar geen tijd), hart op de tong, onderwijsadviseur, zelfontplooiing, houdt van roze, heeft twee linkerhanden (maar knutselt heel graag met de kinderen), kan niet zingen (maar doet dat wel graag), heeft een stappenteller omdat ze anders teveel op de bank zit, zou vaker op vakantie willen, kookt het liefst liflafjes (en baalt dat de kinderen dan de helft niet lusten) en is een redelijke gadgetfreak.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in