Kinderverkleedkleding

Over carnaval gesproken…. Van de week tipte ik van die leuke Spaanse jurken, vandaag breng ik de website Kinderverkleedkleding.nl nog maar eens onder de aandacht. Kekke outfits voor de kids, echt zoooooveel keus! Zet je kind voor de computer en laat het lekker zelf kiezen. Van Pippi tot prinses, van postbode tot cowboy. Ik zag ook een aantal heel originele verkleedkleren er tussen staan, zoals een junglejurk, een goudvis een kimono. Op naar carnaval, op naar Kinderverkleedkleding.nl!

Namens Kinderverkleedkleding.nl mag ik maarliefst 3 kostuums naar keuze helemaal gratis en voor niks weggeven! Daar moet je natuurlijk wel iets voor doen. Laat ons weten via dit formulier welke kleur de kimono is en wie weet mag jouw kind straks iets moois uitkiezen! Deze actie loopt tot 19 maart 2011.

Vorig artikelAirdeje Vogels Slinger
Volgend artikelAngulus
Judith van Wijk
Judith in 't kort: Vrouw, 47, mama van Sterre (2007), Yuren (2010), Lenthe (2012), Fee (2015). Sproeten, klein, bang van honden, gaat (te) graag uit eten, drinkt (te) graag rode wijn, verslaafd aan haar iPhone (ik geef het toe), zou graag veel meer boeken lezen (maar geen tijd), hart op de tong, onderwijsadviseur, zelfontplooiing, houdt van roze, heeft twee linkerhanden (maar knutselt heel graag met de kinderen), kan niet zingen (maar doet dat wel graag), heeft een stappenteller omdat ze anders teveel op de bank zit, zou vaker op vakantie willen, kookt het liefst liflafjes (en baalt dat de kinderen dan de helft niet lusten) en is een redelijke gadgetfreak. Judith professioneel: Judith is gediplomeerd leerkracht, pedagoog en onderwijsadviseur. Haar kracht is het verbinden, overtuigen en enthousiasmeren van mensen. Als moeder van 4 kinderen is ze natuurlijk ook ervaringsdeskundige als het gaat om opvoedingsvraagstukken. Dankzij haar reislust heeft zij veel ervaring op het gebied van reizen in het algemeen en reizen met kinderen. Haar expertise deelt zij op haar blog. Vanuit deze expertise ontwikkelde zij ook diverse planners (gezinsplanners, huiswerkplanners en reisplanners) die in Nederland en België veelvuldig verkocht worden.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in