Cowboys & Cupcakes

Last minute shoppen voor pakjesavond gaat niet meer lukken bij Cowboys & Cupcakes, maar wie kerst viert met pakjes onder de kerstboom moet deze webshop zeker even in zijn favorieten opslaan. Ik werd enorm hebberig van de leuke (heel betaalbare!) spulletjes. Ook heel handig dus om je eigen verlanglijstje samen te stellen. Denk aan woon- en keukenaccessoires, maar ook leuk spul voor de kindjes om mee naar school te nemen. Allemaal hipperdepip, kleurrijk en vrolijk! Neem snel zelf een kijkje.

Namens Cowboys & Cupcakes mogen we een ubercute retro broodtrommeltje weggeven. Daar moet je natuurlijk wel iets voor doen. Laat ons via dit formulier weten hoeveel regenjassen ze bij Cowboys & Cupcakes verkopen. Deze actie loopt tot 4 januari 2012.

Vorig artikelUnderwunder
Volgend artikelSinterklaas surprisespel
Judith van Wijk
Judith in 't kort: Vrouw, 47, mama van Sterre (2007), Yuren (2010), Lenthe (2012), Fee (2015). Sproeten, klein, bang van honden, gaat (te) graag uit eten, drinkt (te) graag rode wijn, verslaafd aan haar iPhone (ik geef het toe), zou graag veel meer boeken lezen (maar geen tijd), hart op de tong, onderwijsadviseur, zelfontplooiing, houdt van roze, heeft twee linkerhanden (maar knutselt heel graag met de kinderen), kan niet zingen (maar doet dat wel graag), heeft een stappenteller omdat ze anders teveel op de bank zit, zou vaker op vakantie willen, kookt het liefst liflafjes (en baalt dat de kinderen dan de helft niet lusten) en is een redelijke gadgetfreak. Judith professioneel: Judith is gediplomeerd leerkracht, pedagoog en onderwijsadviseur. Haar kracht is het verbinden, overtuigen en enthousiasmeren van mensen. Als moeder van 4 kinderen is ze natuurlijk ook ervaringsdeskundige als het gaat om opvoedingsvraagstukken. Dankzij haar reislust heeft zij veel ervaring op het gebied van reizen in het algemeen en reizen met kinderen. Haar expertise deelt zij op haar blog. Vanuit deze expertise ontwikkelde zij ook diverse planners (gezinsplanners, huiswerkplanners en reisplanners) die in Nederland en België veelvuldig verkocht worden.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in