Allemaal Stickers Enzo

Grote stickers, kleine stickers, overal stickers. Bij Allemaal Stickers Enzo vind je alleen maar stickers. Hoe leuk is dat. Zo hebben ze bijvoorbeeld geweldige krijtbord muurstickers. In verschillende maten en kleuren. Ideaal voor op de koelkast of op een kast in de kinderkamer. Wil je hem verplaatsen, geen probleem want de stickers zijn opnieuw te gebruiken. Ik vind het echt ideaal, krijtbord stickers. In de keuken kun je er makkelijk je boodschappen of zetten, of als je iets niet moet vergeten. Ook hebben ze bij Allemaal Stickers Enzo hele leuke stickers voor Valentijnsdag. Die kun je gebruiken om een kaartje of cadeautje wat op te vrolijken. Dat is natuurlijk altijd leuk. Wat je ook kunt doen, is je eigen stickers ontwerpen. Zo kun je helemaal zelf bepalen welke kleur, afbeelding en tekst er op jouw sticker komt. Het mag dus duidelijk zijn dat je voor stickers even moet gaan kijken bij Allemaal Stickers Enzo, want er is keuze genoeg.

Heb je leuke stickers gevonden en ga je een bestelling plaatsen, gebruik dan de code hipenhot zodat je 10% korting krijgt. Ook worden alle bestellingen nu gratis verzonden.

Vorig artikelValentijnsdag
Volgend artikelStoerrr
Judith van Wijk
Judith in 't kort: Vrouw, 47, mama van Sterre (2007), Yuren (2010), Lenthe (2012), Fee (2015). Sproeten, klein, bang van honden, gaat (te) graag uit eten, drinkt (te) graag rode wijn, verslaafd aan haar iPhone (ik geef het toe), zou graag veel meer boeken lezen (maar geen tijd), hart op de tong, onderwijsadviseur, zelfontplooiing, houdt van roze, heeft twee linkerhanden (maar knutselt heel graag met de kinderen), kan niet zingen (maar doet dat wel graag), heeft een stappenteller omdat ze anders teveel op de bank zit, zou vaker op vakantie willen, kookt het liefst liflafjes (en baalt dat de kinderen dan de helft niet lusten) en is een redelijke gadgetfreak. Judith professioneel: Judith is gediplomeerd leerkracht, pedagoog en onderwijsadviseur. Haar kracht is het verbinden, overtuigen en enthousiasmeren van mensen. Als moeder van 4 kinderen is ze natuurlijk ook ervaringsdeskundige als het gaat om opvoedingsvraagstukken. Dankzij haar reislust heeft zij veel ervaring op het gebied van reizen in het algemeen en reizen met kinderen. Haar expertise deelt zij op haar blog. Vanuit deze expertise ontwikkelde zij ook diverse planners (gezinsplanners, huiswerkplanners en reisplanners) die in Nederland en België veelvuldig verkocht worden.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in