Hey Yasmin

Bij Penpal Junkie doen ze helemaal mee aan de nieuwe trend om elkaar weer persoonlijke post te sturen in plaats van die eeuwige smsjes en facebookberichten. Zij hebben nu de lijn Hey Yasmin, met geweldig leuk briefpapier, enveloppen, stickertjes, notitieboekjes en zelfs kaarten. Daar word je blij van! Leuk om te krijgen, leuk om te sturen. En aan alles zit een mooi prijsje, zodat het ook fijn is voor de portemonnee. Ik gebruik het onder andere voor het versturen van mijn snailmail.

Namens Penpal Junkie mogen wij een surprise-pakket van Hey Yasmin weggeven! Laat ons via dit formulier weten hoeveel verschillende ansichtkaarten er zijn in de Hey Yasmin serie. Wie weet win jij dit pakket dan wel! Deze actie duurt tot 4 december 2012.

Vorig artikelGeboortedoos
Volgend artikelZüny dieren
Judith van Wijk
Judith in 't kort: Vrouw, 47, mama van Sterre (2007), Yuren (2010), Lenthe (2012), Fee (2015). Sproeten, klein, bang van honden, gaat (te) graag uit eten, drinkt (te) graag rode wijn, verslaafd aan haar iPhone (ik geef het toe), zou graag veel meer boeken lezen (maar geen tijd), hart op de tong, onderwijsadviseur, zelfontplooiing, houdt van roze, heeft twee linkerhanden (maar knutselt heel graag met de kinderen), kan niet zingen (maar doet dat wel graag), heeft een stappenteller omdat ze anders teveel op de bank zit, zou vaker op vakantie willen, kookt het liefst liflafjes (en baalt dat de kinderen dan de helft niet lusten) en is een redelijke gadgetfreak. Judith professioneel: Judith is gediplomeerd leerkracht, pedagoog en onderwijsadviseur. Haar kracht is het verbinden, overtuigen en enthousiasmeren van mensen. Als moeder van 4 kinderen is ze natuurlijk ook ervaringsdeskundige als het gaat om opvoedingsvraagstukken. Dankzij haar reislust heeft zij veel ervaring op het gebied van reizen in het algemeen en reizen met kinderen. Haar expertise deelt zij op haar blog. Vanuit deze expertise ontwikkelde zij ook diverse planners (gezinsplanners, huiswerkplanners en reisplanners) die in Nederland en België veelvuldig verkocht worden.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in