Schatkist vol herinneringen

Iedereen heeft ergens op zolder, in de berging of kelder wel een koffer staan met allemaal mooie herinneringen van vroeger. Oude dagboeken, tekeningen, knuffels, babykleertjes en ga zo maar door. Er zijn altijd een aantal spulletjes die je nooit weg zou doen, en die je netjes opgeborgen wilt hebben. In de schatkist van Niji Saman overleven deze herinneringen het. Het is een super gave kist die met zijn beetje vintage look in bijna ieder huis wel een eigen plekje kan krijgen.

De binnenkant kan in verschillende kleuren leverbaar zijn. Ze hebben maar liefst 17 verschillende vakjes waaronder er ook een paar zo goed verstopt zitten dat alleen jijzelf weet waar deze mooiste herinnering verstopt zit. Het is toch geweldig als kinderen hun eigen laadje hebben in deze prachtige kist, om iedere keer aan te vullen met mooie nieuwe (of juist oude!) spulletjes?

Wanneer je deze kist bestelt voor thuis krijg je een boekje en knuffelolifant samen met de tekenmap, diplomakoker en buidelzakje. Wij mogen 2 maal het boekje ‘de Knuffelolifant’ weggeven van Streiff,  in een heel leuk Niji Saman-geschenktverpakking!

Het enige wat je moet doen is deze vraag beantwoorden: Wat zijn de afmetingen van de Niji Saman kisten? Vul je antwoord in op dit formulier. De actie loopt tot 13 april 2011.

Vorig artikelAppel dekentje
Volgend artikelVrolijke decoratie voor buiten en binnen
Vrouw, 44, mama van Sterre (2007), Yuren (2010), Lenthe (2012), Fee (2015), sproeten, klein, bang van honden, gaat (te) graag uit eten, drinkt (te) graag rode wijn, verslaafd aan haar iPhone (ik geef het toe), zou graag veel meer boeken lezen (maar geen tijd), hart op de tong, onderwijsadviseur, zelfontplooiing, houdt van roze, heeft twee linkerhanden (maar knutselt heel graag met de kinderen), kan niet zingen (maar doet dat wel graag), heeft een stappenteller omdat ze anders teveel op de bank zit, zou vaker op vakantie willen, kookt het liefst liflafjes (en baalt dat de kinderen dan de helft niet lusten) en is een redelijke gadgetfreak.

2 REACTIES

  1. Hallo Judith,
    Ben al tijden op zoek naar een schatkist van Niji Saman, weet jij er nog ergens een te koop!

  2. Hallo Judith,
    Weet jij waar ik deze schatkist kan kopen, ben op zoek naar twee.
    Hoor graag!
    Mvg, Monique

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here