Enveloppenmal

mal winkel van papierDe snailmailtrend continuous. Voor wie nog niet helemaal bekend is met het fenomeen kan ik het snailmailmagazine van Ankepanke aanraden (te winnen in het laatste nummer van Hip & Hot magazine trouwens). Voor wie er wel bekend mee is, Winkel van Papier bracht onder eigen merk een heel handige enveloppenmal uit. Zo vouw je in een handomdraai een eigen envelop om je snailmail in te versturen. Gewoon, van een mooi papiertje. Bijvoorbeeld oud cadeaupapier, een krant, een mooie folder of een pagina uit een tijdschrift. Niet alleen leuk en origineel, maar bovendien zeer milieuvriendelijk. Zo hergebruik je papier nog maar eens, met een verbluffend resultaat!

envelopmal

Namens Winkel van Papier mogen wij 1 enveloppenmal weggeven. Daar moet je wel iets voor doen. Laat ons via dit formulier weten welke kaartjes Winkel van Papier tipt, omdat ze precies in de enveloppen passen. Deze actie loopt tot 5 april 2013.

zelf enveloppen maken

Vorig artikelKindermassagekaarten
Volgend artikelPlint poëzie app
Judith van Wijk
Vrouw, 46, mama van Sterre (2007), Yuren (2010), Lenthe (2012), Fee (2015), sproeten, klein, bang van honden, gaat (te) graag uit eten, drinkt (te) graag rode wijn, verslaafd aan haar iPhone (ik geef het toe), zou graag veel meer boeken lezen (maar geen tijd), hart op de tong, onderwijsadviseur, zelfontplooiing, houdt van roze, heeft twee linkerhanden (maar knutselt heel graag met de kinderen), kan niet zingen (maar doet dat wel graag), heeft een stappenteller omdat ze anders teveel op de bank zit, zou vaker op vakantie willen, kookt het liefst liflafjes (en baalt dat de kinderen dan de helft niet lusten) en is een redelijke gadgetfreak.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in