Another World en meer…

Verantwoord shoppen voor jouw kindje? En dan toch hip, trendy en stoer? Dat kan hoor. Ga maar eens bij Zazou kijken. Je kan daar heerlijk snuffelen voor kinderen van 0 t/m 10 jaar. De collecties van Zazou zijn voor het merendeel fairtrade, organisch en maatschappelijk verantwoord. En natuurlijk zijn er alweer een aantal mooie wintercollecties online. Zoals bijvoorbeeld Design Heroes, Tapete en Wild. Prachtige prints en heerlijke stofjes die voor de komende winter helemaal blits zijn. Naast de bestaande collecties heeft Zazou ook nieuwe collecties aan haar shop toegevoegd.
Another World is er daar één van. Een merk met maritieme uitstraling, van prachtige kwaliteit en heel mooi afgewerkt artwork. Om verliefd op te worden.

Zazou biedt de lezers van deze blog een leuke korting aan van 10% met de code Hipenhot op de gehele collectie! Dus wacht niet te lang en sla je slag nu de dagen kouder worden en de herfstkleding tevoorschijn kan komen…

 

Vorig artikelWoefers
Volgend artikelVogelkaartjes
Judith van Wijk
Judith in 't kort: Vrouw, 47, mama van Sterre (2007), Yuren (2010), Lenthe (2012), Fee (2015). Sproeten, klein, bang van honden, gaat (te) graag uit eten, drinkt (te) graag rode wijn, verslaafd aan haar iPhone (ik geef het toe), zou graag veel meer boeken lezen (maar geen tijd), hart op de tong, onderwijsadviseur, zelfontplooiing, houdt van roze, heeft twee linkerhanden (maar knutselt heel graag met de kinderen), kan niet zingen (maar doet dat wel graag), heeft een stappenteller omdat ze anders teveel op de bank zit, zou vaker op vakantie willen, kookt het liefst liflafjes (en baalt dat de kinderen dan de helft niet lusten) en is een redelijke gadgetfreak. Judith professioneel: Judith is gediplomeerd leerkracht, pedagoog en onderwijsadviseur. Haar kracht is het verbinden, overtuigen en enthousiasmeren van mensen. Als moeder van 4 kinderen is ze natuurlijk ook ervaringsdeskundige als het gaat om opvoedingsvraagstukken. Dankzij haar reislust heeft zij veel ervaring op het gebied van reizen in het algemeen en reizen met kinderen. Haar expertise deelt zij op haar blog. Vanuit deze expertise ontwikkelde zij ook diverse planners (gezinsplanners, huiswerkplanners en reisplanners) die in Nederland en België veelvuldig verkocht worden.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in