Kerstcadeautips voor de kids

kerstversieringVandaag ben ik weer heel wat leuke kerstspulletjes tegen gekomen, dit keer bij webshop Prikkeltje. Mooie papieren versiering net even anders dan anders en elk jaar opnieuw te gebruiken. Wat ik ook heel erg leuk vind, zijn de stoffen elfjes met armen en benen die je kunt buigen. In het buitenland is het een grote rage om in de aanloop naar kerst je kinderen een beetje voor de gek te houden. Van de ene op de andere dag zit er ineens een elf in huis, die ‘s nachts blijkbaar hele rare dingen doet. Rommel maken met wc papier bijvoorbeeld. Kijk maar eens op Pinterest voor leuke ideetjes.

Als je nog kadootjes nodig hebt voor onder de boom, kun je ook bij Prikkeltje terecht. Voor mama’s zou ik kiezen uit de schattige stoffen muizenengeltjes, mooie vintage kerstkaarten of die prachtige handschoenen van het Deense designmerk Luckyboysunday. Speciaal voor de kinderen heb ik een top 5 uitgezocht, een voor de jongens en een voor de meisjes, met speelgoed waar ze wel even zoet mee zijn. Met code hiphot13 krijg je trouwens deze maand 10% korting op al het creatieve speelgoedtrein

Jongens

  1. 40 soldaatjes €5,95
  2. baksteenpuzzel €13,95
  3. stempelset stad €24,95
  4. puzzel racebaan €39,95
  5. treinbaan €79,95

Meisjes

  1. plak- en versiertape €8,50
  2. puzzel egelfamilie €9,95
  3. stempelset alfabet €26,95
  4. knikkerbaan €36,95
  5. reiswiegje met aankleedaapje €57,85

knikkerbaan

Vorig artikelMoois voor kerst
Volgend artikelSew heart felt slofjes
Judith van Wijk
Judith in 't kort: Vrouw, 47, mama van Sterre (2007), Yuren (2010), Lenthe (2012), Fee (2015). Sproeten, klein, bang van honden, gaat (te) graag uit eten, drinkt (te) graag rode wijn, verslaafd aan haar iPhone (ik geef het toe), zou graag veel meer boeken lezen (maar geen tijd), hart op de tong, onderwijsadviseur, zelfontplooiing, houdt van roze, heeft twee linkerhanden (maar knutselt heel graag met de kinderen), kan niet zingen (maar doet dat wel graag), heeft een stappenteller omdat ze anders teveel op de bank zit, zou vaker op vakantie willen, kookt het liefst liflafjes (en baalt dat de kinderen dan de helft niet lusten) en is een redelijke gadgetfreak. Judith professioneel: Judith is gediplomeerd leerkracht, pedagoog en onderwijsadviseur. Haar kracht is het verbinden, overtuigen en enthousiasmeren van mensen. Als moeder van 4 kinderen is ze natuurlijk ook ervaringsdeskundige als het gaat om opvoedingsvraagstukken. Dankzij haar reislust heeft zij veel ervaring op het gebied van reizen in het algemeen en reizen met kinderen. Haar expertise deelt zij op haar blog. Vanuit deze expertise ontwikkelde zij ook diverse planners (gezinsplanners, huiswerkplanners en reisplanners) die in Nederland en België veelvuldig verkocht worden.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in