Toby Tiger

Ooo wat hebben ze bij UnitNL weer een leuk merk te pakken! Engels, stylish, simpel, comfortabel, betaalbaar en he-le-maal hip! Ik heb het over Toby Tiger. Een merk met superleuke jumpsuits, jurkjes en regenlaarsjes. Dat laatste kunnen we helaas weer al te goed gebruiken momenteel. Maar sowieso, in de Nederlandse zomer regent het nu eenmaal regelmatig, terwijl de temperatuur best goed is. Wat is er heerlijker dan je kindje op zulke hippe laarsjes buiten rond te laten spelen in de regen? En van de kleurrijke kleertjes wordt je sowieso blij, of we nou een zonnige zomer krijgen of niet! De kleding van Toby Tiger is gemaakt van 100% organic katoen. En dus in Nederland exclusief verkrijgbaar bij UnitNL. En voor wie UnitNL nog niet kende: ze verkopen er nog veel meer leuke merken, zoals Katvig, Kidscase, Blond & Blond, Ej Sikke Lej, Knotsknetter, H.J.O.R.T.H, mintandchocolate en nog veeeel meer hippe merken voor de kleintjes!

Ga maar gauw eens neuzen in de webshop van UnitNL, want wij mogen vandaag maarliefst 2 cadeaubonnen weggeven ter waarde van 25 euro! Zeker leuk om dan nu alvast te kijken waarvoor je die bon zou kunnen gaan inwisselen natuurlijk. Ik heb al genoeg leuke kleertjes gezien voor de komende zomer, maar ik spotte ook hippe accessoires voor de baby die er over een weekje of 6 aan gaat komen! Rest mij nog te vertellen wat je moet doen om kans te maken op deze prijs. Laat via dit formulier weten wat de Holland Hippest Unit precies is en wie weet kun jij over een maandje shoppen bij UnitNL! Deze actie loopt tot 1 mei 2010.

Vorig artikelBabybellie
Volgend artikelLaulicious
Vrouw, 44, mama van Sterre (2007), Yuren (2010), Lenthe (2012), Fee (2015), sproeten, klein, bang van honden, gaat (te) graag uit eten, drinkt (te) graag rode wijn, verslaafd aan haar iPhone (ik geef het toe), zou graag veel meer boeken lezen (maar geen tijd), hart op de tong, onderwijsadviseur, zelfontplooiing, houdt van roze, heeft twee linkerhanden (maar knutselt heel graag met de kinderen), kan niet zingen (maar doet dat wel graag), heeft een stappenteller omdat ze anders teveel op de bank zit, zou vaker op vakantie willen, kookt het liefst liflafjes (en baalt dat de kinderen dan de helft niet lusten) en is een redelijke gadgetfreak.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here