Woefers

Bij Hip & Hot besteden we niet alleen aandacht aan wat leuk is voor ons, of onze kinderen. Maar ook wat leuk is voor onze huisdieren. Bij Woefers vind je allerlei leuke artikelen voor je trouwe viervoeter. Want zeg nou zelf, als hondenliefhebber wil je natuurlijk ook graag dat je hond goed verzorgt is. Bij Woefers kun je gemakkelijk artikelen vinden waar je hond erg blij van wordt. De site is onderverdeeld in 3 gedeeltes, namelijk LIEF, STOER en HIP. Hou je bijvoorbeeld heel erg van de kleur roze en wil je dat jouw hondje daar ook van mee kan genieten dan moet je zeker even bij het LIEF gedeelte kijken. Mooie roze halsbanden, voerbakjes en speeltjes. Verder vind je op de site allerlei verschillende soorten halsbanden en riemen. Ook aan de verzorging van je hond is gedacht. Zo hebben ze bij Woefers prachtige handdoeken, en verzorgingsproducten.

Namens Woefers mogen wij een Snack Bottle weggeven. Om hier kans op te maken moet je antwoord geven op de volgende vraag: Je hebt 3 soorten speelgoed voor de hond. Onder welke zou de Snack Bottle (het beste) vallen? Laat je antwoord weten via dit formulier en geef ook meteen even aan of je een kleine, middelgrote of grote hond hebt.

Vorig artikelStudiosterk
Volgend artikelAnother World en meer…
Judith van Wijk
Judith in 't kort: Vrouw, 47, mama van Sterre (2007), Yuren (2010), Lenthe (2012), Fee (2015). Sproeten, klein, bang van honden, gaat (te) graag uit eten, drinkt (te) graag rode wijn, verslaafd aan haar iPhone (ik geef het toe), zou graag veel meer boeken lezen (maar geen tijd), hart op de tong, onderwijsadviseur, zelfontplooiing, houdt van roze, heeft twee linkerhanden (maar knutselt heel graag met de kinderen), kan niet zingen (maar doet dat wel graag), heeft een stappenteller omdat ze anders teveel op de bank zit, zou vaker op vakantie willen, kookt het liefst liflafjes (en baalt dat de kinderen dan de helft niet lusten) en is een redelijke gadgetfreak. Judith professioneel: Judith is gediplomeerd leerkracht, pedagoog en onderwijsadviseur. Haar kracht is het verbinden, overtuigen en enthousiasmeren van mensen. Als moeder van 4 kinderen is ze natuurlijk ook ervaringsdeskundige als het gaat om opvoedingsvraagstukken. Dankzij haar reislust heeft zij veel ervaring op het gebied van reizen in het algemeen en reizen met kinderen. Haar expertise deelt zij op haar blog. Vanuit deze expertise ontwikkelde zij ook diverse planners (gezinsplanners, huiswerkplanners en reisplanners) die in Nederland en België veelvuldig verkocht worden.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in