App woordjes leren “de zee”

De app’s zijn niet meer in het digitale straatbeeld weg te denken. Regelmatig ontvang ik verzoeken om over een iPhone of iPad app te schrijven en in 2012 ga ik er regelmatig wat voorbij laten komen. Ik ben immers zelf groot fan van deze briljante Apple uitvindingen, heb een eigen Hip & Hot iPhone app uitgebracht (gratis) en ben sinds oktober druk met de Hip & Hot magazine app op de iPad. Maar, vandaag een leuke kinderapp, namelijk Woordjes leren over de zee van Juf Jannie. Ik heb deze app al een tijdje op de iPad staan en onze dochter van bijna 5 speelt ‘m regelmatig. De meeste woordjes kende ze al wel, maar er zaten toch nog wat dingen tussen die haar onbekend waren. Voor mijn zoontje van anderhalf start ik ‘m ook regelmatig op, in de hoop dat ie er zijn vocabulair van 5 woorden enigzins door zal uitbreiden, maar helaas tot op heden zonder succes. Maar, dat komt vanzelf. De app is aantrekkelijk, zelfs voor mij als volwassene. Haast alles is aanklikbaar en er zijn meerdere mogelijkheden om de woordenschat uit te breiden dan wel te oefenen. De meest geschikte leeftijd is wat mij betreft tussen de 2 en de 4, maar aangezien er tussen kinderen enorm grote verschillen in ontwikkeling kunnen zitten is dat geen absolute grens. Gewoon naar je kind kijken. De app kost 1,59 euro en ik vind het dat bedrag absoluut waard. Je download Woordjes leren “de zee” hier.

Namens Juf Jannie mogen we 5 promocodes weggeven van deze app. Daar moet je natuurlijk wel iets voor doen. Laat ons weten via dit formulier waarom jij deze app promocode zou willen winnen en wie weet mogen jouw kindjes, kleinkindjes of iemand anders straks aan de slag met deze leuke app!

Vorig artikelSchoenentic
Volgend artikelReusable
Judith van Wijk
Judith in 't kort: Vrouw, 47, mama van Sterre (2007), Yuren (2010), Lenthe (2012), Fee (2015). Sproeten, klein, bang van honden, gaat (te) graag uit eten, drinkt (te) graag rode wijn, verslaafd aan haar iPhone (ik geef het toe), zou graag veel meer boeken lezen (maar geen tijd), hart op de tong, onderwijsadviseur, zelfontplooiing, houdt van roze, heeft twee linkerhanden (maar knutselt heel graag met de kinderen), kan niet zingen (maar doet dat wel graag), heeft een stappenteller omdat ze anders teveel op de bank zit, zou vaker op vakantie willen, kookt het liefst liflafjes (en baalt dat de kinderen dan de helft niet lusten) en is een redelijke gadgetfreak. Judith professioneel: Judith is gediplomeerd leerkracht, pedagoog en onderwijsadviseur. Haar kracht is het verbinden, overtuigen en enthousiasmeren van mensen. Als moeder van 4 kinderen is ze natuurlijk ook ervaringsdeskundige als het gaat om opvoedingsvraagstukken. Dankzij haar reislust heeft zij veel ervaring op het gebied van reizen in het algemeen en reizen met kinderen. Haar expertise deelt zij op haar blog. Vanuit deze expertise ontwikkelde zij ook diverse planners (gezinsplanners, huiswerkplanners en reisplanners) die in Nederland en België veelvuldig verkocht worden.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in