Mees Kees op de planken op dvd!

Dvd mees kees op de plankenEen tijdje geleden kwam Mees Kees op de planken in de bioscoop en daar zijn wij natuurlijk heen gegaan. Sterre vond het een superleuke film!

In deze film, gaat de klas van Mees Kees een toneelstuk maken. Ze hebben er allemaal heel veel zin in, tot ze ontdekken dat er door de directrice een supersaai stuk is uitgekozen over de Middeleeuwen. Natuurlijk heeft Mees Kees een echte “Mees Kees” oplossing. Totdat de juf die met zwangerschapsverlof is terugkomt en ontdekt dat Mees Kees alles op zijn kop heeft gezet. Als dat maar goed afloopt….

De dvd van Mees Kees is inmiddels ook uit. De film was een echte hit en is een heerlijke feelgood film voor de hele familie. Zo eentje die je gewoon gezien moet hebben. Of die je zelfs in de kast moet hebben staan. Leuk voor een verjaardagsfeestje, een druilerige zondag of gewoon tussendoor. De boeken van Mees Kees zijn trouwens ook erg leuk.

Wil jij deze dvd kopen? Dat kan natuurlijk, bijvoorbeeld via Bol.com. Maar… we hebben een leuke verrassing. Wij mogen namelijk 4 van deze dvd’s weggeven!

We verloten er twee via onze Facebookpagina. Je hoeft daar alleen maar een reactie achter te laten bij het bericht over deze blog en de pagina te liken 🙂

De andere twee verloten we via ons winactieformulier (zo maken ook de mensen zonder Facebook een kans). Vul je gegevens in èn laat weten waarom jij nou juist die dvd zou moeten winnen.

  Winactie formulier

  Voor een snelle afhandeling vragen we je je adres in te vullen.
  Naam (verplicht)

  Adres

  Postcode

  Woonplaats

  E-mail (verplicht)

  Naam van de actie (verplicht)


  Jouw antwoord (verplicht)

  Hoe heb je ons gevonden?

  Wil je onze nieuwsbrief met extra kortingen en winacties ontvangen? (maximaal 2x per maand)

  JaNeeIk ontvang hem al

  Ik ga akkoord met de voorwaarden (verplicht).
  Ik heb kennis genomen van de privacyverklaring (verplicht).

  Deze actie loopt tot 21 april 2015.

  mees kees boek

  Volg ons!
  Volg Hip & Hot Blogazine via Social Media en blijf op de hoogte van de leukste tips voor ouders en kinderen!

  facebook.com/hipenhotmagazine
  twitter.com/hipenhot
  instagram.com/hipenhot
  pinterest.com/hipenhot

  Vorig artikelMet deze H&M toppers maak jij de kast van je kind lente klaar!
  Volgend artikelVandaag is … groen!
  Judith van Wijk
  Judith in 't kort: Vrouw, 47, mama van Sterre (2007), Yuren (2010), Lenthe (2012), Fee (2015). Sproeten, klein, bang van honden, gaat (te) graag uit eten, drinkt (te) graag rode wijn, verslaafd aan haar iPhone (ik geef het toe), zou graag veel meer boeken lezen (maar geen tijd), hart op de tong, onderwijsadviseur, zelfontplooiing, houdt van roze, heeft twee linkerhanden (maar knutselt heel graag met de kinderen), kan niet zingen (maar doet dat wel graag), heeft een stappenteller omdat ze anders teveel op de bank zit, zou vaker op vakantie willen, kookt het liefst liflafjes (en baalt dat de kinderen dan de helft niet lusten) en is een redelijke gadgetfreak. Judith professioneel: Judith is gediplomeerd leerkracht, pedagoog en onderwijsadviseur. Haar kracht is het verbinden, overtuigen en enthousiasmeren van mensen. Als moeder van 4 kinderen is ze natuurlijk ook ervaringsdeskundige als het gaat om opvoedingsvraagstukken. Dankzij haar reislust heeft zij veel ervaring op het gebied van reizen in het algemeen en reizen met kinderen. Haar expertise deelt zij op haar blog. Vanuit deze expertise ontwikkelde zij ook diverse planners (gezinsplanners, huiswerkplanners en reisplanners) die in Nederland en België veelvuldig verkocht worden.

  1 REACTIE

  1. Ik heb een zoon met dezelfde leeftijd als de leerlingen van Mees Kees. En dan is zoiets natuurlijk helemaal leuk om te lezen.

  LAAT EEN REACTIE ACHTER

  Vul alstublieft uw commentaar in!
  Vul hier uw naam in