Bavetton extra large slab

Deze gadget spotte ik voor het eerst op Flavourites Live, ik had ‘m toen al onthouden om met jullie te delen op een goed moment. Dat goede moment vond ik eigenlijk in het voorjaar, maar toen ik aan 2 kanten getipt werd om hier eens iets over te schrijven bedacht ik me dat januari ook een prima moment was. Over welke gadget heb ik het nou? De Bavetton slab dus. Een enorme slab, die niet alleen zorgt dat de kleding van je kindje schoon blijft, maar ook de tafel! Je doet ‘m om de nek van je kindje en legt de rest als placemat op tafel. Ik was zelf bang dat het eten en drinken op die manier over de vloer zouden gaan. Immers, je zet bord en beker er op en als je kindje beweegt valt het om. Ik mocht een slab uitproberen en kan nu vertellen dat de slab voldoende extra ruimte heeft dat dit niet gebeurt. De slab plakt een beetje aan de tafel en als je kindje beweegt, beweegt het deel dat op tafel ligt niet mee. Een ideaal ding dus voor uitstapjes en op vakantie. Niet zelden stop je ergens om even wat te eten en te drinken. Tafels zijn over het algemeen vies in pretparken en langs de weg. En een ziek kindje op vakantie is geen pretje! Dus hup: de Bavetton slab om en op tafel en je kindje kan hygiënisch eten. De slab is er in allerlei hippe motieven en kleurtjes!

Bavetton is nieuw in Nederland en heeft dus nog niet veel verkooppunten. Op de website van Bavetton vind je de webshops die de slab binnenkort gaan verkopen. Voor nu biedt Bavetton aan dat iedereen die rechtstreeks daar bestelt, de hele maand februari gratis verzendkosten krijgt (a 6,40 euro). Je hoeft alleen maar aan te geven dat je via Hip & Hot komt. Maar je kunt deze hippe slab ook gewoon in Nederland bestellen bij Hoplakee (en vul je dan de kortingscode hipenhot is, dan zijn ook daar de verzendkosten gratis!) en Altijd Leuk!

Vorig artikelIn mijn “hart” met Valentijn
Volgend artikelSlaapkamertje
Judith van Wijk
Judith in 't kort: Vrouw, 47, mama van Sterre (2007), Yuren (2010), Lenthe (2012), Fee (2015). Sproeten, klein, bang van honden, gaat (te) graag uit eten, drinkt (te) graag rode wijn, verslaafd aan haar iPhone (ik geef het toe), zou graag veel meer boeken lezen (maar geen tijd), hart op de tong, onderwijsadviseur, zelfontplooiing, houdt van roze, heeft twee linkerhanden (maar knutselt heel graag met de kinderen), kan niet zingen (maar doet dat wel graag), heeft een stappenteller omdat ze anders teveel op de bank zit, zou vaker op vakantie willen, kookt het liefst liflafjes (en baalt dat de kinderen dan de helft niet lusten) en is een redelijke gadgetfreak. Judith professioneel: Judith is gediplomeerd leerkracht, pedagoog en onderwijsadviseur. Haar kracht is het verbinden, overtuigen en enthousiasmeren van mensen. Als moeder van 4 kinderen is ze natuurlijk ook ervaringsdeskundige als het gaat om opvoedingsvraagstukken. Dankzij haar reislust heeft zij veel ervaring op het gebied van reizen in het algemeen en reizen met kinderen. Haar expertise deelt zij op haar blog. Vanuit deze expertise ontwikkelde zij ook diverse planners (gezinsplanners, huiswerkplanners en reisplanners) die in Nederland en België veelvuldig verkocht worden.

2 REACTIES

  1. Klinkt ideaal!
    Maar ik zou het toch niet aandurven… zou ook denken dat het eten erover gaat. Thirza-lief wil ongetwijfeld het mooie kleedje van tafel trekken…
    dat is jammer, want het zou een goede oplossing zijn voor de enorme kruimel-voorraad die nu (mét de appelstroop etc) op de grond valt.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in