Lil’ Miss Polkadot

vogelschilderijPoehee, als je toch zo kon schilderen als Lil’ Miss Polkadot… Ik weet het wel, mijn huis hing dan vol. Al die schattige schilderijtjes. De ene nog liever dan de andere. Ik keek mijn ogen uit en al helemaal toen ik er eentje via de post ontving. Live zijn ze nog mooier… Overigens wordt de creativiteit van Lil’ Miss Polkadot niet alleen in schilderijtjes uitgedruikt hoor. Ze maakt ook de prachtigste accessoires, zoals slingers, knuffeltjes, labeldoekjes (ik kreeg er eentje voor de baby in mijn buik, zo lief!) en sieraden in allerlei soorten en maten. Het is om gek van te worden, maar dan in positieve zin dus, want het is allemaal prachtig. Wil je niets missen? Zet haar blog dan in je favorieten!

ketting012

Lezers van Hip & Hot zijn ook vandaag weer bofferds, want je kunt een prachtschilderij winnen. Van Lil’ Miss Polkadot natuurlijk. Helemaal handgemaakt. Beantwoordt hiervoor de volgende vraag: wat vind jij het leukste artikel op de website van Lil’ Miss Polkadot? Laat het ons weten via dit formulier en wie weet mag jij dit hippe vogeltjesschilderij wel in ontvangst nemen! Deze actie loopt tot 19 december 2009.

tewinnenschilderij

Vorig artikelKoesterdoos
Volgend artikelCzarque
Judith van Wijk
Vrouw, 46, mama van Sterre (2007), Yuren (2010), Lenthe (2012), Fee (2015), sproeten, klein, bang van honden, gaat (te) graag uit eten, drinkt (te) graag rode wijn, verslaafd aan haar iPhone (ik geef het toe), zou graag veel meer boeken lezen (maar geen tijd), hart op de tong, onderwijsadviseur, zelfontplooiing, houdt van roze, heeft twee linkerhanden (maar knutselt heel graag met de kinderen), kan niet zingen (maar doet dat wel graag), heeft een stappenteller omdat ze anders teveel op de bank zit, zou vaker op vakantie willen, kookt het liefst liflafjes (en baalt dat de kinderen dan de helft niet lusten) en is een redelijke gadgetfreak.

2 REACTIES

  1. De “Pink Princess” is mijn favoriet. Bedankt Lianne voor de tip, ik heb het wedstrijdformulier net ingevuld.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in