5 x leuke Apple iPhone 7 hoesjes en cases

Ik moet nog wachten tot februari, maar dan kan ik eindelijk ook weer een nieuwe telefoon. Als Apple fan wordt dat waarschijnlijk de iPhone 7. Leuke is, dat ik me ook altijd weer kan verheugen op een nieuw hoesje. Daarom zocht ik alvast 5 x Apple iPhone 7 hoesjes en cases voor mezelf uit.

roze-iphone-7-hoesjes-en-cases

5 x roze Apple iPhone 7 hoesjes en cases

  1. Deze transparante roze cover is lekker stevig, zorgt dat je de iPhone 7 stevig kunt neerzetten als je een filmpje kijkt en doet tegelijk helemaal niets af aan het prachtige design van de iPhone. Erg mooi!
  2. Deze case schijnt op alle fronten superstevig te zijn. Leuk vind ik dat de achterzijde opengeschoven kan worden. Het is trouwens een mooie, matte cover.
  3. Met roze bloemetjes en lekker bling bling vind ik deze prachtig! Een eye-catcher als hij op tafel ligt. Daar gaat iedereen iets over zeggen.
  4. Ik blijf fan van wallet-cases, omdat ze zo praktisch zijn. Je kunt er pasjes in meenemen, en open en dicht doen als een agenda.
  5. Dit hoesje heb ik ook al gehad voor een oudere iPhone, maar hij is nu beschikbaar voor de iPhone 7. Hij blijft leuk, misschien neem ik ‘m wel weer?

Welke vinden jullie het leukste? En heb je liever een case of een hoesje? En welke kleur heeft jullie voorkeur? Ik vind het altijd weer lastig kiezen, maar val het meest terug op roze als ik toe ben aan een nieuw hoesje. Heb eigenlijk nog nooit een andere kleur in huis gehad. Best gek he? Nou ja, nog even geduld hebben. Het is al bijna februari en dan mag ik weer!

Vorig artikelWinterwijn met klasse
Volgend artikelWelke lampen ik koop voor ons nieuwe huis
Judith van Wijk
Judith in 't kort: Vrouw, 47, mama van Sterre (2007), Yuren (2010), Lenthe (2012), Fee (2015). Sproeten, klein, bang van honden, gaat (te) graag uit eten, drinkt (te) graag rode wijn, verslaafd aan haar iPhone (ik geef het toe), zou graag veel meer boeken lezen (maar geen tijd), hart op de tong, onderwijsadviseur, zelfontplooiing, houdt van roze, heeft twee linkerhanden (maar knutselt heel graag met de kinderen), kan niet zingen (maar doet dat wel graag), heeft een stappenteller omdat ze anders teveel op de bank zit, zou vaker op vakantie willen, kookt het liefst liflafjes (en baalt dat de kinderen dan de helft niet lusten) en is een redelijke gadgetfreak. Judith professioneel: Judith is gediplomeerd leerkracht, pedagoog en onderwijsadviseur. Haar kracht is het verbinden, overtuigen en enthousiasmeren van mensen. Als moeder van 4 kinderen is ze natuurlijk ook ervaringsdeskundige als het gaat om opvoedingsvraagstukken. Dankzij haar reislust heeft zij veel ervaring op het gebied van reizen in het algemeen en reizen met kinderen. Haar expertise deelt zij op haar blog. Vanuit deze expertise ontwikkelde zij ook diverse planners (gezinsplanners, huiswerkplanners en reisplanners) die in Nederland en België veelvuldig verkocht worden.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in