De iPhone 6 is er!

hoesje iPhone 6De wereld is in rep en roer, want de iPhone 6 is er! Ik las op twitter al over mensen die naar Duitsland, Frankrijk of zelfs Amerika zijn afgereisd om deze nieuwste versie van de iPhone in ontvangst te nemen. Je bent immers gadgetfreak, of je bent het niet… En stiekem is het natuurlijk ook wel heel leuk. Helaas zit ik nog een heel jaar aan mijn iPhone 5 vast vanwege mijn abonnement, dus ik moet nog wat geduld uitoefenen.

Behoor jij wel tot één van de mazzelaars die de iPhone 6 al snel in z’n broekzak heeft zitten, dan heb je natuurlijk ook een iPhone6 hoesje nodig. Bij Smartphonehoesjes.nl hebben ze een aantal erg leuke in het assortiment. Van leer, hardcase of siliconen. Hip, zakelijk of stijlvol. Het is er allemaal.

Vind jij dat gehype over die iPhones echt grote flauwekul, en kies je lekker voor een ander soort smartphone, dan kun je ook terecht. Zoek je bijvoorbeeld een Sony Xperia T3 hoesje? Check! Als jij je smartphone net zo vaak uit je handen laat kletteren als ik, is een hoesje immers geen overbodige luxe. 

hoesje sony

Tot slot hebben we natuurlijk ook nog de wereld van de tablets. Of je nu een Apple fan bent, of liever Android, ook hiervoor kun je terecht bij Smartphonehoesjes.nl. Zo vind ik dat er voor de Galaxy Tab S 10.5 case echt heel mooie zijn, waaronder een coole rugtas. Lijkt me ideaal!

rugtas galaxy tab

 

Banner-gesponsord-productLees ook onze disclaimer 

Vorig artikelZing Anything
Volgend artikelEen zelf-doen-lampion
Judith van Wijk
Judith in 't kort: Vrouw, 47, mama van Sterre (2007), Yuren (2010), Lenthe (2012), Fee (2015). Sproeten, klein, bang van honden, gaat (te) graag uit eten, drinkt (te) graag rode wijn, verslaafd aan haar iPhone (ik geef het toe), zou graag veel meer boeken lezen (maar geen tijd), hart op de tong, onderwijsadviseur, zelfontplooiing, houdt van roze, heeft twee linkerhanden (maar knutselt heel graag met de kinderen), kan niet zingen (maar doet dat wel graag), heeft een stappenteller omdat ze anders teveel op de bank zit, zou vaker op vakantie willen, kookt het liefst liflafjes (en baalt dat de kinderen dan de helft niet lusten) en is een redelijke gadgetfreak. Judith professioneel: Judith is gediplomeerd leerkracht, pedagoog en onderwijsadviseur. Haar kracht is het verbinden, overtuigen en enthousiasmeren van mensen. Als moeder van 4 kinderen is ze natuurlijk ook ervaringsdeskundige als het gaat om opvoedingsvraagstukken. Dankzij haar reislust heeft zij veel ervaring op het gebied van reizen in het algemeen en reizen met kinderen. Haar expertise deelt zij op haar blog. Vanuit deze expertise ontwikkelde zij ook diverse planners (gezinsplanners, huiswerkplanners en reisplanners) die in Nederland en België veelvuldig verkocht worden.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in