Autoraamstickers

We kennen het allemaal nog wel van vroeger: (auto)raamstickers. Ik kon er uren mee spelen. Vorig jaar kocht ik het voor mijn dochter met sinterklaas, het is namelijk een ideaal schoenkadootje. Niet duur, en goed voor dagenlang speelplezier. Via Fris Ontwerpen ontving ik een setje autoraamplakker met gekke gezichten. Nou je raad het al, dat was natuurlijk het perfecte ingrediënt voor een hoop hilariteit. Ik heb zitten meeplakken, wij deden het trouwens gewoon op de terrasdeur, en we maakten de meest gekke hoofden. Kleurtjes combineren, stropdasje, snorretje en o wat een lol. Dit hoort in elk schoentje de komende week. Je bestelt ze voor 11,95 euro bij Fris Ontwerpen. Ze hebben ook lollige lijsten, die ik persoonlijk iets minder leuk vind, maar ze zijn iets goedkoper, namelijk 9,95 euro.

Namens Fris Ontwerpen mogen wij van beide setjes raamstickers, dus de gekke gezichten en de lollige lijsten, er 3 weggeven. Hiervoor moet je natuurlijk wel weer iets doen. Wij willen graag weten: welke producten verkopen ze bij Fris Ontwerpen nog meer? Geef je antwoord door via dit formulier. De actie loopt tot 16 december 2010.

Vorig artikelKekke onderkleertjes
Volgend artikelHip & Eco
Judith van Wijk
Judith in 't kort: Vrouw, 47, mama van Sterre (2007), Yuren (2010), Lenthe (2012), Fee (2015). Sproeten, klein, bang van honden, gaat (te) graag uit eten, drinkt (te) graag rode wijn, verslaafd aan haar iPhone (ik geef het toe), zou graag veel meer boeken lezen (maar geen tijd), hart op de tong, onderwijsadviseur, zelfontplooiing, houdt van roze, heeft twee linkerhanden (maar knutselt heel graag met de kinderen), kan niet zingen (maar doet dat wel graag), heeft een stappenteller omdat ze anders teveel op de bank zit, zou vaker op vakantie willen, kookt het liefst liflafjes (en baalt dat de kinderen dan de helft niet lusten) en is een redelijke gadgetfreak. Judith professioneel: Judith is gediplomeerd leerkracht, pedagoog en onderwijsadviseur. Haar kracht is het verbinden, overtuigen en enthousiasmeren van mensen. Als moeder van 4 kinderen is ze natuurlijk ook ervaringsdeskundige als het gaat om opvoedingsvraagstukken. Dankzij haar reislust heeft zij veel ervaring op het gebied van reizen in het algemeen en reizen met kinderen. Haar expertise deelt zij op haar blog. Vanuit deze expertise ontwikkelde zij ook diverse planners (gezinsplanners, huiswerkplanners en reisplanners) die in Nederland en België veelvuldig verkocht worden.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in