Hip & Eco

Vroeger was groen vaak wat minder trendy, maar ik heb op deze blog vaker laten zien dat eco ook heel hip kan zijn. Er is nu een webshop die eco en hip perfect combineert en waar je dus naar hartelust kunt shoppen voor je kindje, namelijk Hip & Eco. Een greep uit de merken: Sprout Kingdom, Mala, Hopsan en mijn favoriet: Fozia London. Dit merk is 100% gecertificeerd organic, fairtrade en superstijlvol. De collectie is voor kindjes 0 tot 12 mnd en heel classy met dotts en contrastkleuren. Geverfd met low-impact verf, dus veilig voor baby`s huidje. Daarnaast ook zéér betaalbaar, dus dat is mooi meegenomen.

Namens Hip & Eco mogen wij een bon met shoptegoed ter waarde van 15 euro weggeven. Hier moet je natuurlijk wel iets voor doen. Laat ons weten wat jòuw favoriete merk is bij Hip & Eco. Geef je antwoord door via dit formulier en dan zou jij zomaar hip en eco kunnen gaan shoppen over een maandje!

Vorig artikelAutoraamstickers
Volgend artikelAlbababy
Judith van Wijk
Judith in 't kort: Vrouw, 47, mama van Sterre (2007), Yuren (2010), Lenthe (2012), Fee (2015). Sproeten, klein, bang van honden, gaat (te) graag uit eten, drinkt (te) graag rode wijn, verslaafd aan haar iPhone (ik geef het toe), zou graag veel meer boeken lezen (maar geen tijd), hart op de tong, onderwijsadviseur, zelfontplooiing, houdt van roze, heeft twee linkerhanden (maar knutselt heel graag met de kinderen), kan niet zingen (maar doet dat wel graag), heeft een stappenteller omdat ze anders teveel op de bank zit, zou vaker op vakantie willen, kookt het liefst liflafjes (en baalt dat de kinderen dan de helft niet lusten) en is een redelijke gadgetfreak. Judith professioneel: Judith is gediplomeerd leerkracht, pedagoog en onderwijsadviseur. Haar kracht is het verbinden, overtuigen en enthousiasmeren van mensen. Als moeder van 4 kinderen is ze natuurlijk ook ervaringsdeskundige als het gaat om opvoedingsvraagstukken. Dankzij haar reislust heeft zij veel ervaring op het gebied van reizen in het algemeen en reizen met kinderen. Haar expertise deelt zij op haar blog. Vanuit deze expertise ontwikkelde zij ook diverse planners (gezinsplanners, huiswerkplanners en reisplanners) die in Nederland en België veelvuldig verkocht worden.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in