De allerfijnste laarsjes voor in het bos

eendjes kijken Wij hebben hier het Haagse Bos vlakbij, dus regelmatig loop ik daarheen met de kindjes. Er is een hele mooie natuurspeeltuin, met een hoop klim-en klauterwerk. En een kabelbaan, die is favoriet. Ook zoeken we er diertjes, takken, bouwen we er hutten en nepvuurtjes. We kijken eendjes en waterhoentjes bij de vijver. Dat is in het voorjaar extra leuk, want dan zijn er kleintjes die rond het nest zwemmen. De kindjes kijken hun ogen uit.

Maar, met gewone schoenen moet je daar niet gaan lopen. Zeker als het net geregend heeft, is het erg modderig in het bos. De regen komt immers wel door de boombladeren heen, maar de zon prikt maar mondjesmaat door de bomen. Het droogt dus niet erg snel als er plassen liggen. Met smerige en modderige schoenen als gevolg.

Mijn kinderen trekken dus altijd hun Bergstein laarsjes aan. Je kent ze vast: een uniek design laarsje, wat de voetjes goed beschermt en verkrijgbaar in alle kleuren van de regenboog. Zo kan ieder kind zijn eigen kleur kiezen.

met takkens pelen

Lenthe wilde uiteraard roze. Sterre koos voor lichtblauw en Yuren z’n lievelingskleur is momenteel oranje. Lekker stappen in het bos, zonder je druk te hoeven maken of je schoenen vies worden. Sjouwen met takken, rennen door de modder, het is geen enkel probleem. De Bergstein laarsjes blijven mooi en zijn zo weer op te poetsen met een billendoekje of een sopje.

kabelbaan

Wat doen jullie kinderen voor schoenen aan in het bos? Bergstein laarsjes koop je oa hier trouwens.

Bergsteinlaarsjes

Vorig artikelFestival musthaves
Volgend artikelDe handigste truc voor vers geperst sinaasappelsap
Judith van Wijk
Vrouw, 46, mama van Sterre (2007), Yuren (2010), Lenthe (2012), Fee (2015), sproeten, klein, bang van honden, gaat (te) graag uit eten, drinkt (te) graag rode wijn, verslaafd aan haar iPhone (ik geef het toe), zou graag veel meer boeken lezen (maar geen tijd), hart op de tong, onderwijsadviseur, zelfontplooiing, houdt van roze, heeft twee linkerhanden (maar knutselt heel graag met de kinderen), kan niet zingen (maar doet dat wel graag), heeft een stappenteller omdat ze anders teveel op de bank zit, zou vaker op vakantie willen, kookt het liefst liflafjes (en baalt dat de kinderen dan de helft niet lusten) en is een redelijke gadgetfreak.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in