Kekke onderkleertjes

Van hippe poppenkleertjes (gisteren) naar kekke onderkleertjes. Wist je dat ze in Afrika ondergoed onderkleren noemen? Ik niet, maar zo wijs werd ik gemaakt door de Britt, eigenaresse van de webshop onderkleertjes.nl. Zij koos deze naam en maakte er een verkleinwoord van omdat ze ondergoed voor kinderen verkoopt. Heel leuk verzonnen. En wat een keus daar! Het is een waar ondergoedwalhalla. Alles kwalitatief superspul. Ik weet wel wat ik vanavond ga doen: bestellen voor dochter Sterre! Die kan wel wat nieuw ondergoed gebruiken namelijk. Heb mijn favoriete merken al gespot bij Onderkleertjes. De rompers van Onderkleertjes.nl zijn trouwens ook geweldig. Ik kreeg er eentje opgestuurd van Katvig en die bleek superhandig voor Yuren. De sluiting zit namelijk van voren! Dat is echt makkelijk als je een lekker beweeglijke baby hebt van 6 maanden en je moet ‘m verschonen kan ik je vertellen. Aanradertje dus! Net als alle andere te gekke rompertjes die je ertussen vindt. Met lange mouwen, lekker warm nu de winter er weer aan komt.

Namens Onderkleertjes mogen wij een romper naar keuze weggeven! Daar moet je wel iets voor doen. Wij horen graag van je via dit formulier welk merk de afbeelding van Shakespear gebruikt. Bovendien kun je tot 30 november ook shoppen met maarliefst 20% korting! Daar moet je natuurlijk gebruik van maken. Vul hiervoor de code hipenhot2010 in en je pakt het voordeel vanzelf mee. De winactie duurt tot 15 december 2010.

Vorig artikelHippe poppenkleertjes
Volgend artikelAutoraamstickers
Judith van Wijk
Judith in 't kort: Vrouw, 47, mama van Sterre (2007), Yuren (2010), Lenthe (2012), Fee (2015). Sproeten, klein, bang van honden, gaat (te) graag uit eten, drinkt (te) graag rode wijn, verslaafd aan haar iPhone (ik geef het toe), zou graag veel meer boeken lezen (maar geen tijd), hart op de tong, onderwijsadviseur, zelfontplooiing, houdt van roze, heeft twee linkerhanden (maar knutselt heel graag met de kinderen), kan niet zingen (maar doet dat wel graag), heeft een stappenteller omdat ze anders teveel op de bank zit, zou vaker op vakantie willen, kookt het liefst liflafjes (en baalt dat de kinderen dan de helft niet lusten) en is een redelijke gadgetfreak. Judith professioneel: Judith is gediplomeerd leerkracht, pedagoog en onderwijsadviseur. Haar kracht is het verbinden, overtuigen en enthousiasmeren van mensen. Als moeder van 4 kinderen is ze natuurlijk ook ervaringsdeskundige als het gaat om opvoedingsvraagstukken. Dankzij haar reislust heeft zij veel ervaring op het gebied van reizen in het algemeen en reizen met kinderen. Haar expertise deelt zij op haar blog. Vanuit deze expertise ontwikkelde zij ook diverse planners (gezinsplanners, huiswerkplanners en reisplanners) die in Nederland en België veelvuldig verkocht worden.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in