Goed van Doen

Hilarisch was het, toen deze boxer over de post kwam. Appel groen, daar begon het al mee. Dat bedenk je toch niet voor een short? Maar dan die handleiding! Dat er uberhaupt een handleinding bij een boxershort zit vond ik al verwonderlijk, maar vooruit. Alleen toen ging ik ‘m lezen… ik kwam niet meer bij. Ik ga natuurlijk niet alles verklappen, want mocht je deze hippe short voor jezelf of je geliefde willen aanschaffen dan wil ik het “in-een-deuk-lig” moment niet voor je verpesten. O ja, deze short is helemaal gemaakt van biologisch katoen, fijn dus voor onze planeet. Je koopt de boxer van het merk MONSIEUR CHAT L’HEUREUX bij de Belgische webshop GOEDvandoen, die simpelweg vanalles verkopen wat GOED is voor moeder aarde.

Weet je wat zo leuk is? Ik mag 3 waardebonnen van €20 beschikbaar stellen van deze GOEDE webshop. Zodat je helemaal GOED kunt shoppen als je de winnaar bent. Naast de appelgroene boxer hebben ze namelijk nog veel meer leuks. De vraag voor deze actie luidt: wat zou jij kopen bij GOEDvandoen met een teGOEDbon van €20? Check vooral ook het binnenGOED en geef je antwoord door via dit formulier. Deze actie loopt tot 28 maart 2011.

Vorig artikelLe Bibble
Volgend artikelMy Muesli
Judith van Wijk
Judith in 't kort: Vrouw, 47, mama van Sterre (2007), Yuren (2010), Lenthe (2012), Fee (2015). Sproeten, klein, bang van honden, gaat (te) graag uit eten, drinkt (te) graag rode wijn, verslaafd aan haar iPhone (ik geef het toe), zou graag veel meer boeken lezen (maar geen tijd), hart op de tong, onderwijsadviseur, zelfontplooiing, houdt van roze, heeft twee linkerhanden (maar knutselt heel graag met de kinderen), kan niet zingen (maar doet dat wel graag), heeft een stappenteller omdat ze anders teveel op de bank zit, zou vaker op vakantie willen, kookt het liefst liflafjes (en baalt dat de kinderen dan de helft niet lusten) en is een redelijke gadgetfreak. Judith professioneel: Judith is gediplomeerd leerkracht, pedagoog en onderwijsadviseur. Haar kracht is het verbinden, overtuigen en enthousiasmeren van mensen. Als moeder van 4 kinderen is ze natuurlijk ook ervaringsdeskundige als het gaat om opvoedingsvraagstukken. Dankzij haar reislust heeft zij veel ervaring op het gebied van reizen in het algemeen en reizen met kinderen. Haar expertise deelt zij op haar blog. Vanuit deze expertise ontwikkelde zij ook diverse planners (gezinsplanners, huiswerkplanners en reisplanners) die in Nederland en België veelvuldig verkocht worden.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in