Babbelijntje

trunk kofferBabbelijntje.nl is een hippe webwinkel met leuke spullen voor moeder en kind. Zij maken niet alleen gepersonaliseerde producten, zoals geboortedozen en geboortestoeltjes, maar hebben ook een uitgebreid assortiment met cadeautjes voor iedere gelegenheid.
Ga je nog lekker op vakantie de komende herfstvakantie? Dan is een Trunki kinderkoffertje een echte uitkomst! Bij Babbelijntje.nl vind je 8 verschillende ontwerpen. Van een lieveheersbeestje tot een brandweerwagen: voor ieder kind zit er een leuke koffer bij! Ook de Slumber Buddies zijn een favoriet! Deze nachtlampjes spelen verschillende muziekjes terwijl ze een schitterende sterrenhemel projecteren op de muren en het plafond. Kinderen vallen hierbij heerlijk ontspannen in slaap. Momenteel is Babbelijntje bezig met een verandering van het assortiment. Hierdoor zijn de boxkleden en knuffels zijn enorm afgeprijsd! Ik zou zeggen: profiteer daar van, mocht je nog een box-kindje verwachten binnenkort.

Babbelijntje.nl biedt de lezers van Hip & Hot 5 % korting aan op het gehele assortiment. Gebruik hiervoor de code: hipenhot2013

boxkleed

Vorig artikelHip opbergen
Volgend artikelFamilieklets
Judith van Wijk
Vrouw, 46, mama van Sterre (2007), Yuren (2010), Lenthe (2012), Fee (2015), sproeten, klein, bang van honden, gaat (te) graag uit eten, drinkt (te) graag rode wijn, verslaafd aan haar iPhone (ik geef het toe), zou graag veel meer boeken lezen (maar geen tijd), hart op de tong, onderwijsadviseur, zelfontplooiing, houdt van roze, heeft twee linkerhanden (maar knutselt heel graag met de kinderen), kan niet zingen (maar doet dat wel graag), heeft een stappenteller omdat ze anders teveel op de bank zit, zou vaker op vakantie willen, kookt het liefst liflafjes (en baalt dat de kinderen dan de helft niet lusten) en is een redelijke gadgetfreak.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in