Doctor Feelgood massage company

Ik kwam binnen bij Doctor Feelgood in Amsterdam en werd verrast door het stijlvolle, rustgevende interieur. Na een kopje kruidenthee en een korte introductie, waarbij ik kon aangeven of ik klachten had, vertrok ik met een “pro-therapist” de trap af. Ik werd geleid naar een klein, sfeervol kamertje. Met brandende kaarsjes, heerlijke geuren en relaxte muziek. Het was net of de tijd er stil stond. Een geweldig rustgevende massage kon beginnen. Ik lag heel comfortabel met lekkere zachte handdoeken op en onder me. De massage was een combinatie van verschillende technieken, zoals oa een hotstonemassage. Compleet relaxed en ontspannen stond ik na een uur weer boven, alwaar ik nogmaals een lekker kopje kruidenthee dronk om mee af te sluiten. Ik voelde me goed. Heel goed zelfs! En dat merkte ik nog na een paar dagen. Dit was overduidelijk voor herhaling vatbaar! Wat ik zo mooi vind bij Doctor Feelgood, is dat de massagebanken een speciale uitsparing hebben voor je zwangere buik (je kunt dus òòk heerlijk gaan ontspannen als de laatste loodjes je teveel worden) of voor je borsten, als die bijvoorbeeld groot zijn of pijnlijk vanwege zwangerschap/borstvoeding. Dat had ik eerder moeten weten…

Namens Doctor Feelgood mag ik 3 leuke rompertjes weggeven. Laat ons weten via dit formulier uit welke 3 verschillende massage-therapeuten je kunt kiezen en je maakt kans om zo’n leuk rompertje thuisgestuurd te krijgen. Maar dat is nog niet alles! Als je voor 1 oktober besluit een keertje heerlijk te gaan relaxen bij doctorfeelgood (aanrader!) en je vermeldt bij je reservering dat je via Hip & Hot getipt bent, dan krijg je 10 euro korting op je massage. Nog een extra tip: ga op zondag, dan parkeer je gratis in de nabije omgeving!

Foto’s: Kasia Gatkowska

Vorig artikelKiddokek
Volgend artikelBabyBakery
Judith van Wijk
Judith in 't kort: Vrouw, 47, mama van Sterre (2007), Yuren (2010), Lenthe (2012), Fee (2015). Sproeten, klein, bang van honden, gaat (te) graag uit eten, drinkt (te) graag rode wijn, verslaafd aan haar iPhone (ik geef het toe), zou graag veel meer boeken lezen (maar geen tijd), hart op de tong, onderwijsadviseur, zelfontplooiing, houdt van roze, heeft twee linkerhanden (maar knutselt heel graag met de kinderen), kan niet zingen (maar doet dat wel graag), heeft een stappenteller omdat ze anders teveel op de bank zit, zou vaker op vakantie willen, kookt het liefst liflafjes (en baalt dat de kinderen dan de helft niet lusten) en is een redelijke gadgetfreak. Judith professioneel: Judith is gediplomeerd leerkracht, pedagoog en onderwijsadviseur. Haar kracht is het verbinden, overtuigen en enthousiasmeren van mensen. Als moeder van 4 kinderen is ze natuurlijk ook ervaringsdeskundige als het gaat om opvoedingsvraagstukken. Dankzij haar reislust heeft zij veel ervaring op het gebied van reizen in het algemeen en reizen met kinderen. Haar expertise deelt zij op haar blog. Vanuit deze expertise ontwikkelde zij ook diverse planners (gezinsplanners, huiswerkplanners en reisplanners) die in Nederland en België veelvuldig verkocht worden.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in