Liliepop

Ik weet eigenlijk niet goed waar te beginnen met vertellen, maar leuk is het in elk geval, de nieuwe Belgische webshop Liliepop. Wat ik bijvoorbeeld meteen heel leuk vond, was de glazen magneetjes waar je een eigen foto of afbeelding in kunt doen. Leuk voor op de koelkast of het magneetbord. Maar ook de slabbetjes, speenkoorden en vintage oorringen zijn errug leuk. Het blijft knap, als je zo creatief bent dat je zulke spulletjes zelf kunt maken. Ik wou nog steeds dat ik ‘t zelf ook kon. Maar helaas. Ik houd me maar beter gewoon bezig met het spotten van zulke leuke winkeltjes. Dat lijkt meer aan mij besteed…

Liliepop stelt voor de winactie een lief haarspeldje van stof en vilt beschikbaar. Wie raadt waar dit over gaat doet automatisch mee: Ik ben handig, je neemt mij mee op stap, bolletjes overal…en o ja, ik heb een snor. Weet je het? Laat ons dat weten via dit formulier en wie weet… Deze actie loopt tot 23 oktober 2010.

Vorig artikelBEEB-box
Volgend artikelKnotsknetter vernieuwd!
Judith van Wijk
Judith in 't kort: Vrouw, 47, mama van Sterre (2007), Yuren (2010), Lenthe (2012), Fee (2015). Sproeten, klein, bang van honden, gaat (te) graag uit eten, drinkt (te) graag rode wijn, verslaafd aan haar iPhone (ik geef het toe), zou graag veel meer boeken lezen (maar geen tijd), hart op de tong, onderwijsadviseur, zelfontplooiing, houdt van roze, heeft twee linkerhanden (maar knutselt heel graag met de kinderen), kan niet zingen (maar doet dat wel graag), heeft een stappenteller omdat ze anders teveel op de bank zit, zou vaker op vakantie willen, kookt het liefst liflafjes (en baalt dat de kinderen dan de helft niet lusten) en is een redelijke gadgetfreak. Judith professioneel: Judith is gediplomeerd leerkracht, pedagoog en onderwijsadviseur. Haar kracht is het verbinden, overtuigen en enthousiasmeren van mensen. Als moeder van 4 kinderen is ze natuurlijk ook ervaringsdeskundige als het gaat om opvoedingsvraagstukken. Dankzij haar reislust heeft zij veel ervaring op het gebied van reizen in het algemeen en reizen met kinderen. Haar expertise deelt zij op haar blog. Vanuit deze expertise ontwikkelde zij ook diverse planners (gezinsplanners, huiswerkplanners en reisplanners) die in Nederland en België veelvuldig verkocht worden.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in