Baby Innovation Awards uitgereikt

Tijdens de Negenmaandenbeurs worden jaarlijks de Baby Innovation Awards uitgereikt. Een prijs voor de meest innovatieve babyproducten in Nederland. Zeg maar de Oscars van de babybranche. In zeven verschillende categorieën wordt onder andere gekeken naar handigheid, duurzaamheid en veiligheid. Een opvallende trend is dat de producten steeds compacter worden, handig om mee te nemen en passend in elke woonomgeving. We laten ze graag aan je zien.Awards

  1. Travel & Safety: de GoodBaby Pockit is de meest compacte buggy ter wereld. Hij is zelfs zo klein op te vouwen dat hij in het handbagagevak van het vliegtuig past.
  2. Toys & Gifts: een super schattig nachtlampje en knuffel in één, dat is de Doomoo spooky. Het lampje blijft tien minuten branden om je kindje in slaap te helpen. Bij gehuil springt het lampje weer aan.
  3. Mobility: Doordat je autostoel Cloud Q Plus van Cybex naar achteren kunt klappen verander je hem na de autorit in een reiswieg. Ideaal voor als je kindje in slaap is gevallen in de auto.
  4. Care: Handen wassen wordt een feestje met de Squidsoap handzeep. Je bent pas klaar als de stip (die met inkt door de zeeppomp op de handjes gezet wordt) weggewassen is. Binnenkort een review online!
  5. Feeding: De Munchkin Latch zuigfles imiteert de borst waardoor tepel-speen-verwarring geen gevaar meer is.
  6. Green award: De bioserie speelgoed die veilig is om te ontdekken met je mond. Want dat doet je kindje toch het liefst.
  7. Furniture & Decoration: Vijf Nederlandse vaders bedachten de Hangloose. Een boxkleed en hangmat in één.

Kijk voor alle winnaars en meer trends op www.babyinnovationaward.nl

Vorig artikelRock that babyspray!
Volgend artikelShop je lente outfit bij Moderood
Daniëlle van den Oetelaar
Daniëlle is 35 jaar en woont samen met man, zoontje Loek (juli 2015) en poes Mik in Arnhem. Ze werkt als communicatieadviseur bij een afvalrecyclingbedrijf. Maar het liefst is ze thuis. Lekker het bos in, spelen met Loek, hakend op de bank, een nieuw recept uitproberen en op zondag met z'n drietjes in bed wakker worden. Kleine dingen die groots aanvoelen. Voor Hip & Hot neemt ze onder andere kijkjes achter de schermen van webwinkels.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in