Ibizachic

Schoenen. Ik ben niet zo verslaafd als Imelda Marcos, maar ik hou er wel van. En dan natuurlijk het liefst hip en een beetje bijzonder. Ibizachic biedt een groot assortiment laarzen en schoenen uit Spanje. En dan hoef je niet alleen te denken aan van die rode of zwarte met stippen voor onder een Flamenco-jurk. Die hebben ze ook, maar je kunt er tevens terecht voor echt hippe laarzen en schoenen. Voor jezelf, en voor de kindjes. Er zijn zelfs schattige babyschoentjes te koop! En erg leuk vind ik de jongensschoen Madrid. Simpel en mooi tegelijk. Voor de zomer komen er natuurlijk leuke espadrilles in hippe kleurtjes!

Het leuke is, als je voor de eerste keer bestelt bij Ibizachic, krijg je 15% korting! Das toch weer mooi meegenomen.Ibizachic biedt daarnaast nog iets extra’s aan bij je bestelling. Je krijgt namelijk een heel hip leren armbandje ter waarde van €14,95 helemaal voor niks! Dat trekt je vast over de streep om die hippe laarzen of leuke zomerschoenen te bestellen! Loop je er weer helemaal hip bij.

Vorig artikelSunflowerjewels
Volgend artikelWiezewijs
Judith van Wijk
Judith in 't kort: Vrouw, 47, mama van Sterre (2007), Yuren (2010), Lenthe (2012), Fee (2015). Sproeten, klein, bang van honden, gaat (te) graag uit eten, drinkt (te) graag rode wijn, verslaafd aan haar iPhone (ik geef het toe), zou graag veel meer boeken lezen (maar geen tijd), hart op de tong, onderwijsadviseur, zelfontplooiing, houdt van roze, heeft twee linkerhanden (maar knutselt heel graag met de kinderen), kan niet zingen (maar doet dat wel graag), heeft een stappenteller omdat ze anders teveel op de bank zit, zou vaker op vakantie willen, kookt het liefst liflafjes (en baalt dat de kinderen dan de helft niet lusten) en is een redelijke gadgetfreak. Judith professioneel: Judith is gediplomeerd leerkracht, pedagoog en onderwijsadviseur. Haar kracht is het verbinden, overtuigen en enthousiasmeren van mensen. Als moeder van 4 kinderen is ze natuurlijk ook ervaringsdeskundige als het gaat om opvoedingsvraagstukken. Dankzij haar reislust heeft zij veel ervaring op het gebied van reizen in het algemeen en reizen met kinderen. Haar expertise deelt zij op haar blog. Vanuit deze expertise ontwikkelde zij ook diverse planners (gezinsplanners, huiswerkplanners en reisplanners) die in Nederland en België veelvuldig verkocht worden.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in