Hippe poppenkleertjes

Nieuwsbriefontvangers hebben al mogen kennismaken met Astrids Atelier. De laatste nieuwsbrief stond er een te gekke winactie met geweldige hippe poppenkleertjes in. Als je niet ingeschreven bent, heb je dat nu dus gemist šŸ˜‰ Maar niet getreurd, ik besteed vandaag ook aandacht aan deze supergave poppenkleertjes. Niet van die tuttige roze duizend-in-Ć©Ć©n-dozijn jurkjes en truitjes, maar echt hippe stofjes en leuke modelletjes poppenkleding. Dat je denkt: mmm, jammer dat dit alleenĀ in Chou-Chou of Babyborn maatjes te koop is. Want eigenlijk had je het stiekem best bij je zoon of dochter willen aantrekken… De poppenkleertjes uit Astrids Atelier zijn natuurlijk perfect voor in de schoen volgende week. Of in de zak, dat kan ook. Goed voor urenlang speelplezier namelijk. Dat heb ik hier namelijk allang gemerkt! En ook hele leuke zwarte pieten pakjes te koop voor de poppen.

Astrids Atelier biedt de lezers van deze blog voor de feestdagen een korting aan van 10% op alle poppenkleding met de code HIP10. Let op, deze kortingscode is geldig tot 24 december 2010.

Vorig artikelRapport voor mama
Volgend artikelKekke onderkleertjes
Judith van Wijk
Judith in 't kort: Vrouw, 47, mama van Sterre (2007), Yuren (2010), Lenthe (2012), Fee (2015). Sproeten, klein, bang van honden, gaat (te) graag uit eten, drinkt (te) graag rode wijn, verslaafd aan haar iPhone (ik geef het toe), zou graag veel meer boeken lezen (maar geen tijd), hart op de tong, onderwijsadviseur, zelfontplooiing, houdt van roze, heeft twee linkerhanden (maar knutselt heel graag met de kinderen), kan niet zingen (maar doet dat wel graag), heeft een stappenteller omdat ze anders teveel op de bank zit, zou vaker op vakantie willen, kookt het liefst liflafjes (en baalt dat de kinderen dan de helft niet lusten) en is een redelijke gadgetfreak. Judith professioneel: Judith is gediplomeerd leerkracht, pedagoog en onderwijsadviseur. Haar kracht is het verbinden, overtuigen en enthousiasmeren van mensen. Als moeder van 4 kinderen is ze natuurlijk ook ervaringsdeskundige als het gaat om opvoedingsvraagstukken. Dankzij haar reislust heeft zij veel ervaring op het gebied van reizen in het algemeen en reizen met kinderen. Haar expertise deelt zij op haar blog. Vanuit deze expertise ontwikkelde zij ook diverse planners (gezinsplanners, huiswerkplanners en reisplanners) die in Nederland en Belgiƫ veelvuldig verkocht worden.

1 REACTIE

  1. Onze dochter heeft een pietenpakje voor de Baby born pop al in haar schoen gekregen. Goede kwaliteit, mooie pasvorm en frisse kleuren, top dus!. Een ander setje ligt nog in de kast als volgend sint-cadeautje.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in